tiistai 26. tammikuuta 2016

Nilkutuskokemus

Viimeyö vietettii koko mörskässä poikkeuksellisen syvillä unilla. Sumppeja ei tarvinnu pihistellä kertaakaan yön aikana. Aamulla nautiskeltiin ekat kupposet virkeinä.

Siintä oli seurauksena se, että molemmat ulostautu lenkille paljon ennen tulipallon nousuu.

Mie vetelin ylle vaan juoksusortsit. Mittari näytti +15 lukemia ja hyvin tarkeni lyhkäsissä ja ei kyllä Uunon hataraan muistiin ihan lähietäisyyveltä tuu yhtä mukavaa nilkutuskokemusta mitä tänaamunen oli.

Hyvin pelitti myös Uunon uunituore punanen pusakka, jonka Ola Uunolle lahjotti. Roskikselta oli sen löytänny ja pessy ja rässänny ennen Uunon mörskälle ilmaantumista.

Kyllähän Uunon kättee tarttu yks uunituore, pikkuviallinen matkalaukkukin jokunen päivä sitten ku kaupalta kämpille könyttiin. Myöhän se varttitunnin rassauksella saatettiin kuitenki käyttökuntoseksi. Oli siellä laukun sisällä muutakin kamaa, jonka nautiskelu ois pitänny tehä ennen viime viikonlopun Pyhän Olavin (Santa Ola) juoksukisaa. Tuon löytöpuseron luovutuksen takia kisan nimi pitäs pysyvästi muuttaa Santa Olan kisaksi.

Tuohon roskishommaan pitäs satsata vähä enempi muutenki, ja yrittää tasotella kulttuurisokkija, joka aina vaivaa Perslantijasta tulijoita.

Löytölaukku...toisesta Uunon "löytölapsesta" eli siitä puserosta en tähän kuvvaa saannu ku se on notkumassa tuolla terassin kuivatusnyörillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti