maanantai 11. tammikuuta 2016

10k Rotary Inaer, Elche. 10.01.2016

Alottelin eilen tän kevätpuolen tyrittämis- ja yrittämissessijon. Eilen matkasin tänne Epsanjan Torreviejaan. Matka mäni ratevasti ja Uunon romurahti suju mainijosti etenki täällä päässä lentoveneilyä. Kapsäkki lähes keulilta hihnalle ja pienen juoksupyrähyksen jälkeen Uunon haltuun....hienoo....ja siitä sutjakasti Kultasen Auton autovuokrauspisteen kautta Jorman ohjastaman auton takapenkille ja ripijällä kyyvillä Torreen. Ollihan oli jo vajaan kuukauven lämmitelly mörskää lämpöseksi ja hyvin tarkeni Uunokin nyt Perslantijan jääkausi-ilmaston jälkeen.

No viime yönä rutistiin kuulumiset ja ryystettii viimeset "yökahvit" yhen maissa ja ekat "aamukahvit" aloteltii jo ennen viittä. Vajaaksi jäi väsymiset viimeyönä.

Komija oli auringon nousu kolonnan kohtaamispaikalla.
 
Sitte jo alettii valmistautumaa Elcheen lähtöön. Siellä oli tarjolla 10km:n juoksukilpa. Sinne sitte sihtailtiin taas Jorman kyyvillä. Kokoontuminen usijan auton voimin tutulla parkkipaikalla Crevillenten tien kuppeessa, ja siintä Caffin autokolonna lähti valumaan Elcheen.

Vaikka oltii ajoissa liikkeellä parkkipaikan löytäminen oli vaikijaa, mutta meijänki kolonna vielä mahtu ihan urheilukentän reunalle. Dorsaalit ja juoksijan bolsat saatii nopeesti käsille ja takasin kolonnalle ja vähentelemään vaatekertoja ja verryttelemään.

Pikkusen jäi kaivelemaan bolsan sisältö. Liuhuletti-Ollin bolsaan oli eksynny melkone kokoelma erilaisija hiustenhoitotuotteita ja kaljunkiillotusrasvoja, vaikka sillä ei niille oo juurikaan käyttövä. Kalju-Uunon bolsasta niitä tuotteita ei nyt löytynny, ja siks juoksuki mäni ihan pipariksi ja masenti kovasti ku sai juosta kalju ja kurkku kuivana ilman minkäänlaista kiilloketta tai rasvaa, joka ois auttannu ilmanvastusta vähentämällä muutenki Uunon vaivalloista lenkutusta. No näillä oli eteenpäin nyt yriteltävä, ilman kiillokkeita ja vippaskonsteja.

Torsaalijonostaki selvittii ripijästi.

Kovasti oli porukkaa osanottamassa (yli 1000) nyt toista kertaa järjestettyyn tapahtumaan. Meitä Caffilaisijaki oli yheksän juoksemassa ja huoltohenkilöt päälle. Olosuhteethan oli ihanteelliset....16-17 astetta lämpöö ja pilvipoutanen ja tuuleton ilma.

Uunon juoksusta ei voi mittään puhua, ja mänö oli alusta saakka raskasta ja vaikijaa. Maalilinjan mieki kyllä pitkän oottelun jälkeen ylitin ajassa 46:47, jolla olin vihon viimosen kääkkäsarjan (F) seittemäs.

Suomalaisista paras oli kakkoseksi juossu kokenut Espanjan kävijä Jarkko Järvenpää.

Caffilaiset nousi myös pootijumittamaan ihan neljän hengen voimin. Marja, Tarja ja Hanne naispuolisista ja Liuhuletti- Olli miespuolisista jumittivat Caffille mainetta ja kunniaa. Kovasti Onnea!

Kovasti oli myös muut petrannu juoksuu. Hansi oli tietysti meijän porukan nopein ja Alpoki juoksi takuuvarmasti mutta erityisesti olivat parantaneet juoksuaan Mikko ja Petri, joka sujahti väsyneen kääkän ohi jossaki ennen puoltaväliä.

Miehän tössin tuon kamerani autoln, enkä ennää Jormaa halunnu vaivata ylimääräsillä avaimijen roplauksilla ja hakemisilla eli kisoistaki Uunon kuvallinenki anti jää nyt nirkoseksi.

Kiitokset taas kerran mukavasta päivästä, jonka Uunoki sai teijän kanssa vietellä!

Kisamaksuun sisältyvän ruokailun, rumputusesityksen ja pootijumijuhlallisuuksijen jälkeen lähettii kohti Torreviejaa. Meijän mörskän voimaton voimakaksikko vetäyty mörskällä molemmat vällyjen alle hetekalle vähäksi aikaa elpymään. Sitte Uuno lähti lompsimaan Pinomarin suuntaan toisen pyöränsä hakuun. Siltä reissulta ku parin tunnin päästä kerkisin iltatoimija jatkettiin puolilleöille perinneruuvan (riisi-tonnikala) kahvittelun ja sonnansuoltamisen merkeissä. Uunon aamutoimet alko normaalisti eli kesken sikkeimmän unen, veenheitolla.

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti