perjantai 15. tammikuuta 2016

Kahen lenkin päivä

 

Kovasti on ainaki saatu kohellusta aikaseksi, jos ei muuta. Puhetta on ollu jo monen päivän ajan mörskällä "kahen juoksulenkin päivästä", mutta ei tunnu olevan mitenkään helppo homma enää kääkkäosaston tehtäväksi.
 
Kaikenmoista kyykkimistä ja ikkunasta kyyläilyy ja lämpömittarin syynäystä on tehty vuorovejolla, mutta toiselle juoksulenkille ei olla "jouvettu", oli ilma miten hyvä tahansa. Muunlaista liikuntaa on kylläkin tehty pikkusen, mutta tennarit on hylkinny kovasti.
 
No tänää kyllä oli pientä edistystä havaittavissa, kun molemmat mörskän käppänät sai ketaransa ulos ennen valosan ajan alkuu.
 
Tänää olis sen puolesta hyvät mahikset saaha molempijen tuo kahen juoksulenkin päivä aikaseksi, vaikka vähän tihutteleekin vettä.
 
Voipihan se tietysti taas alkaa tuo pyörän satula, hetekka tai jalkakäytävä vettää puoleensa semmosella voimalla, että se jääpi tänäänki vaan kaukaseksi haaveeksi.
 
No met saamma nähä mite käypi?
 
Kuva on eiliseltä Jorman ja Hannen kahvivissiitiltä. Mie retusoin meijän tasapäihin uuvet kypärät peitteeksi, ku siellä ei juur muuta peitettä ennää kummallakkaa oo....
 
P.S. Kolme pistettä on kuulemma kääkän merkki. Mie pistin siks yhen vielä lissää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti