lauantai 23. tammikuuta 2016

Torsaalit

Meijän huominen Santa Polan juoksuryhmä. Kuvan otti valmentaja: Jorma

Viime yö mäni meijän mörskäläisiltä ihan putkeen. Miulle tuli unta kolmen tunnin verran kahessa pätkässä ja Olalle ei sitäkään.

Mie pomppasin valvomaan parin tunnin unijakson jälkeen ja tunnin päästä myös Ola. Sitte valvottiin usijampi tunti ja kahviteltii välillä.

Mie mänin hetekalle välillä valvomaan ja sitte ku ylös singahin Ola oli pupillit punasina rappusilla vetelemässä tossuja koiville ja siintä häippäsi yönselkään lenkille.

Mie häippäsin veskin jälkee takasi hetekalle. Tunniksi nukahin ja heräsin hirvijään painajaiseen. Asustelin huopakattosessa omakotitalossa ja katto vuoti kaatosateella ku seula....seinijen villat oli ihan märkijä ja siihen heräsin ku nyrkkijä työnsin täysin lahoneen suomuvuorilauvotuksen läpitte. Tuskasa oli herätys, mutta sitte laholatvaan pätkittäin palautu todellisuus ja rauhotuin ku vuotavaa kattoo ei näkynny ja ympärillä oli kivikovat petoniseinät ku valot roplasin päälle makuukammariini.

Sitte aamupäivällä lähettii Santa Polasta hakemaa torsaalit. Markkinat oli normaalit ja tuotetiskiteltta koluttii läpi muutamaan kertaan. Adidakset jäi ostamatta ku ei löytynny sopivia kokoja. Täytyy pärjätä vanhoilla "munkeilla".

Tullessa meijän autokunta oikasi La Marinan kautta ja pysähyttii kahvin verran marisemassa kylällä. Siintä sitte Torreviejaan ja usean tunnin vejätyksen jälkeen läskit pannulle ja makaryynit kattilaan ja muonan syöntiin.

Huominen minnuu vähän hirvittää. Mitenköhän perin sieltä jaksaa maaliin asti jarrutella?

2 kommenttia:

  1. Kysäsin tuolta meiän asunnon lääkäriltä asiaa ja hän virkkoi että varsinkin vanhukset saavat huonosti unta juotuaan paljon kahvia. Täältä kaukaa katsoen Uuno on pahassa jamassa, nukkuu huonosti jolloin juo kahvia ja sitten taas nukkuu huonosti ja kahvia... Koitapa ensi kerralla vaikkapa konjakkia.

    VastaaPoista
  2. Paikkansa pitää mitä haastelit ja täältä läheltä katsottuna jama on vieläkin huonompi ja peilistä kattomalla entisestään huononee. Konjakkiakii on kyl kokkeiltu, mut sopivan satsin jälkee rupijaa oksettammaa aamusella. Ei sovi miulle ensinkää konjakkilääke...kyl mie yritän pysytellä mielummin kahvilinjoilla. Asunnon liäkärille terveisiä sinne "etäkatselupaikoille" t.uuno

    VastaaPoista