maanantai 1. lokakuuta 2012

Ryttyyttäminen oli loppumetreillä

Juu, tuo Alman kansa tuolla Vuodatuksessa ryttyyttäminen oli loppumetreillä melko kivuliasta. Muutonki tää elo Uunolla on ollu ontuvaa ja pikkusen ilotonta, eikä nuo Vuodatuksen vaikeuvet miuta alavireisenä sinne kirjottelemaan innostannu. Mutta paskaako tässä hättäilemään ennää vaivaistalon porteilla senkään asijan kanssa.

Laittelin mukamas tuohon vielä sporttisen kuvan, ja kuvittelen vielä juoksevani, mutta suuret eppäilykset kalvaa kyllä jo omaaki mielipuoltani. Huomenna paljon sen suhteen ratkijaa, kun nuo magneetilla otetut kuvat sitte on arvioitavana ja arvailtavana. Miulla on pikkusen semmonen henki nyt päällä, että Uuno lähtee vauhikkaasti ja rivakasti huomisesta sessijohuoneesta hortonoomin luota ulostautummaa. Toivotaan että ovi sattuu olemaan kohilla, ettei Uunon nokka siinä rytinässä luttaannu (eikä kenenkään muunkaan), eikä seinä mäne särki, jos ei se Uunon ulostautumiskohta oven kohalla satu olemaan. 

Viikonloppuna oltiin mökillä sajetta pitelemässä ja takan savuttavia saumoja korjailemassa. Perjantaina tuli kurkku lisäksi sillee kipijäksi, että muutki urheilun parissa riehakoinnit jätin suosijolla tekemättä. Turhaan tuli lahjasatulaa perässä raijattuva ees taas ympäri Kymenläänijä.

Tännää alottelin sitte tän viikon neljäsatasella Buranalla, johon rouskutukseen on pari vanhaa, jo monneen kertaan vatvottua syytä. Huomenna sitte mietitää, tuleeko liikuntapaussistani viikon vai kuukauven vai vieläki pitempi paussi. Nytte pitää jo yrittää heitellä ittesä hetekalle vaakatasoon, että kerkijää aamulla kolmen kieppeissä nousta valvomaan ja tuijottelemaan kattoon ja oottelemaan vanhenemista ja töihin lähtöä......

PS: Nää sivut kyllä muuttaa muotoaan, jos osaan, viittin ja jaksan tähän enempi syventyä.

6 kommenttia:

  1. Hyvä Uuno! Paljon parempi on Blogger...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eka! Niin varmaan on (kun vielä oppisi käyttämään...heh). Hyvin taas herätti aikaseen. Eihän tässä muu auta kun ruveta valvomaan ja valmistelemaan työmaakopille valumista. Terveisiä sinne!

      Poista
  2. Löytää ne kovimmat Uunofanit tännekin. Saa vielä nähdä miten tää kommentointi onnistuu...mukana kuitenkin kuin peräpukama.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno homma jos löytää? Näytti kommentointi onnistuvan ja kyl se pukamijen aika ehkä siulleki vielä tullee...heh. Toivotaa kuitenki, että ei tule. Kerran nimittäin kohtasin tuossa mettätiellä ihmisen, jolta oli muutama päivä sitten pukamat leikelty, eikä sen naamataulu marnissa kyllä ollu, eikä meno jalat levällään ja housut lökällään, lähes puolitangossa kovin vauhikasta kateltavaa ollu uunollekkaan.

      Poista
  3. Älä ainakaa enää punaseks laita... ;D
    Siinähän se ukko niin komeena juoksee että!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylleensä oon kyllä tehny silleen mitä tekemästä kielletään, mutta nyt taijan tehä poikkeuksen...no katellaa. Terveisijä ja terveyttä sinne kovasti!

      Poista