tiistai 30. lokakuuta 2012

Pikkusen naurattaa

Pikkusen naurattaa, ja itkettää nyt taas muutama asija. Pillerinpyörittäjät oli lähetelly vastineitansa tuosta D-vitamiinipurnukkahommasta, mutta ei ollu yhelläkkää vastineen ja sertifikaatin lähettäneellä taholla sattunnu oikijasta erästä näytettä läheteltyvä, eli niistä satseista, joissa vajavaisuuksia pitoisuuksissa oli. Voi perkele, että on ollu taas huonoo tuuria satsien lähettäjillä ja vielä huonompaa vajaijen kippojen ostajilla.

Toine juttu on sitte (joka ainoa kerta) nuo meijän vajavaisen rosentin omaavat vaalit. Sen enempijä ei taija ennää niitä rosentteja miun tarvita vatvoo, mutta se minnuu naurattaa kovasti mitenkä yksinkertasina meijän keulaihmiset pittää tavallisia monimutkasia ihmisijä (Uuno ei tähän porukkaan ihan tälläkään kertaa ylety). Oli nuo eri porukoijen rosentit sitte mitä tahansa, jokahine porukka on rosenttijen julkasun jälkee puheijensa mukkaan voittannu. Ja jokahine kehuu kuinka hienosti mäni homma meijän porukan osalta. Vaikka ei ois käynny ku elämän kierokoulua tavalline ihmine, pässi ja jopa Uunoki ymmärtää, että jos numeron eessä on miinus-merkki se tietää vähennystä ja jos siinä on plussa, se ylleensä on lisäystä.

Pässi tuli nyt laitettua itteesä huonompaan porukkaan ihmistä viisaampana eläimenä, mutta parempaakaan elukkaa en nyt tähän eläinkuntaa edustamaan keksinny.......pässiltä pyyvän nöyrimmin anteeksi.

3 kommenttia:

  1. Se olisi varmaan hyvä elämänasenne kun tuntisi aina voittaneensa vaikka menisi kuinka huonosti.
    Voittajiksi varmaan tunsivat nekin 43 ehdokasta jotka eivät vaaleissa saaneet yhtään ääntä.
    "Varmaan se serkkupojan oteääni hukkui postissa, ja minä äänettä jäin" laulo jo Simo Salminen aikoinaan.
    Minun yksi tuttavani on syönyt D vitamiinia yli 125 mikroramma vuorokaudessa yli vuoden ajan, oli käynyt mittauttamassa verestä pitoisuudet, olivat alle suositustason!
    Eikö ole imeytynyt, vai oliko syönyt noita 'runsas' pitoisia pillereitä.?

    VastaaPoista
  2. Jos mä oisin tehny ton D_vitamiinihässäkän, ni oisin jo linnassa. Noi taitaa vaa jatkaa porskuttaa...

    VastaaPoista
  3. O: Eipä tunnu tuota vasten oma asenne ainakaan kohillan olevan likimainkaan. Jatkuvasti tuppaa vaan tuo tappijomieliala valtaamaan koko jo ennestäänkin synkänpuoleisen mielen. Ihmetytää kyllä raskaasti, jos ei tuosta purnukkahommasta mitään sapiskaa kellekään tule.....

    TL: Se on ihan saletti, jotta linnassa istuttasiin pitkään ja hartaasti. Jos ei tuosta mitään kellekään seuraa, ni tässähän oli tarjolla tuottosa ja suuri tulevan PA-eläkeläisen bisnesajatus. Nyt kaikki vaan hommaamman erilaisija "mitä tahansa"-purnukoita ja niihin rapijat lantringit päälle. Johonki vois ripauttaa vaikka puolet malliksi ainetta ja johonki purnukkaan ei tarttisi pistellä yhtään JA KAIKISTA KUITENKI IHAN TÄYS HINTA...Onkohan noilla valvontaelimillä nyt kaikki kohillaan, jos rapsuja ei tule!!! No kuulostellaan miten käypi. Takavuosien "Man-Oilin mieskin" muistaakseni joutu ainakin lopettamaan hyvät purnukkabisnekset, mutta ei niistä sillonkaan tainnu sen isompija sanktioita koitua?

    VastaaPoista