sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Lompsuttelin

Perjantaina jatkoin tuon oman polvisampan setvimistä ja sain puhelinajan ihmislääkärille kun eläinlääkäreitä ei ollu saatavilla. Lääkärillähän oli tuo hortopedin lausnto saatavilla ja siitä keskusteltiin. Uunolla veti pikkusen niskoja kyömyyn keskustelun loputtua ja hiipi jonkunmoinen tappijomielialakin pikkusen päälle. Tuosta "kohonneesta signaalista" ku oli puhe, se merkihtee tohtorinnan mukaan ylleensä nestettä ja tohtorinna oli epäileväisellä kannalla, jotta se ei välttämättä tulehduksesta johdu???

No jatkokäsittelynä oli 10 päivän lääkekuuri ja 10 kerran fysikaalinen tehostetuna säkenöivällä sähköhoijolla, ja sitte katotaa miten lumpio tuohon reagoi vai reakoipiko koipi siihe mitenkään. Homma alkaa sitte ens viikolla.

Viikonlopun vejätttelin ja vetelehin taas tapojeni mukaan mökillä. Kyllä siellä on mukavaa ja nyt oli poutakeliä ja tänään puolilta päivin täysaurinkoinen syksynen keli. Perjantaina rantaan männessä topattii Satun makijoilla ja siitä lompsuttelin jalkakyyvillä rantaan ja Rouva Uuno ratsasti hevospelin samaan paikkaan.

Lauvantaina soutelin venhon mantereelle ja valjastin itteni lahjasatulan selkään puoleksi tunniksi ja soutamalla takasin mökkeilemään. Iltapäivällä käin mantereella vetelemässä 6x1km lepposalla vitosen kilsavauhilla jaloin.

Vantaan Maratonin tuloksia silmäilin ja hetkosen itku silmässä, kun en ite sinnekään kyennyt lähtemään. Täyven voitti Korir Lewis (2:13:34). Metsuri-Harri hienosti kolmantena ilmeisesti ennätysajallaan (2:27:13) pari sekuntia kakkoselle Aki Nummelalle (2:13:11) hävinneenä. Heikki oli taas tekassu Kosot (3:17:05) ja voitti M60 sarjan täyven Heikille normaaliajalla. Kuninkaan Kauko oli voittannu M55 puolikaaan taaskin hyvällä ajalla (1:22:45), ja oli reilusti yli-ikäsenä ali-ikästen sarjassa melkosen ylivoimanen. M45 puolikkan voitti Friarin Lauri (2:36:36). M40 sarjassa täydellä neljänneksi pinnisteli Sakkaran Janne (2:46:32) ja 7. Pasi Marttinen (2:56:03) 9. Kimmo Mikander (3:00:15). 17. Lindholmin Pete (3:12:29) ja 20. Markku "Muta" Savioja (3:16:59). Tulokset TÄÄLLÄ.

Onnittelut kaikille osanottajille. Jänikset luimisteli jälleen kotosalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti