sunnuntai 17. lokakuuta 2021

VIII Milla Urbana Villa Los Montesinos

 

Tästä lähti kisat käyntiin...heh...mukava oli katella nuorten innokasta lähtöö Los Montesinosin kaupunkimaililla lauantaina.

Miehän mänin Kankeella tuon 11km:n matkan täältä mörskältä. Eka lähtö oli 17.30 maissa. Kankeen olin vienny säppii tuonne keskusaukiolle tutulle paikalle missä Kankee on jo levähtänny monet kerrat. Tulin jo ite ennen viittä hyvissä ajoin jalottelemaan kylän raitteja, ja aistimaan mainiota kisatunnelmaa.

Lähtöjä oli monen monta, ja aika vierähti nopijasti. Kattelin uhkaavasti auringon laskeutumista ja kytistelin kerkeisinkö näkemään sen päälähön...heh...enpä kerinny. Syy oli se, että olin unohtannu ne perhanan ottalohkovalot kämpille, ku valosaan aikaan lähin. 

No pakko oli hiippailla Kankeelle, ja varustaa se lähtökuntoon, ja ruveta sotkemaa kohti Torreviejaa pimenevässä illassa. No pimee kyl tuli nopeesti, ja ajelin sakko- ja säkkipimeessä kohti mörskää. Onnellisesti pääsin perille.

Tänää oliki sitte ihan haitarinsoittoo koko päivä. Eli hanuripuolelle mäni. Piti nimittäi tuon Google shiitin kanssa temppuilla melkee viimeseen piikkiin. Mie kyl nimesin tuon taulukkolaskennan alkion Google Shitiksi. Senverta päreet kärähti ja ärrät pärisi aamusta tuonne kuuteen illalla. Kyse on tuosta Uunon viimevuuen joulukuussa alottamasta Kryptovaluuttojen vatkauksen aiheuttamista verotusteknisistä ongelmista. No kyl mie sen alulle sain, mutta työläs homma tulee olemaan.

No sitte kuitenki kuuvelta ryhdistäyvyin, ja sain Kankeen satuloitua, ja pärähytin Guardamariin vielä lämpösen illan päätteeksi. Palmupuiston suora oli täynnä kävelyllä olevia ihmisiä, ja sitä ihmisvirtaa piisasi majakalle saakka. Miehän sen käin kiertämässä ja väistelin parhaani mukaan ilmassa viuhuvia kalastajien onkien koukkuja.

Sitte painelin sataman portista sisään ja Segura-joen varteen. Siellä virittelin kankeen juhlavalaistukseen ja itelleki ottalohkovalot päähän, ku oli jo pimeetä. Kylällä poikkesin 24h kauppaan juomaostoksille, ja jatkoin satulan hinkkuuta.

Uunon taukopaikka La Matassa.

La Matassa koukkasin kylälle ja pijin juomatauon Mölinäpuiston kylänpuoleisessa päässä. Siintä mörskälle möllistelemää, ja kohta hetekalle.


2 kommenttia:

  1. Ko sie olet pyöräillyt ahkeraa siellä Torressa, vielläkö siellä on liikenneympyröitä?
    Kuulin uutisista että se Espanjan pääministeri Petro Sanchez poistaa liikenneympyröitä vahdit tykkänään.
    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/bbe1ce24-aba8-448e-a2b6-4b07dd2f95b6
    Täällä ilmat käy jo aika viileiksi, Kittilänkorkeuksilla luntakin jo lähes puolimetriä ja lisää on luvassa.
    Pimeäkin täällä Rovaniemellä jo on kun Ryssän helvetissä.

    VastaaPoista
  2. Ei oo Petro ainakaa vielä kerinny näijen seutujen ympyrävahteja työllistämään muilla konsteilla. Kaikki entiset vahtipaikat on miehitettyjä tai oikeestaan naisitettuja...jakselemista sinne vilposeen!

    VastaaPoista