perjantai 15. lokakuuta 2021

Punasta pukkaa

 

Siellä punasta, täällä sinistä.

Suomi muuttu punaseks muun euroopan silmissä "Karunan" suhteen, ja semmoseksi maaksi, johon ei matkustamista suositella. Siellä tuo ilmaantuvuusluku on 140 kantturoissa, ja Espanjassa 14.10 päivitetyn tiedon mukaan ilmaantuvuus oli 35, eli neljä kertaa pienempi. Alicanten ilmaantuvuus, johon alueeseen tää Torreviejakin kuuluu, samana päivänä oli 27, eli yli viis kertaa pienempi.

"Joululoman" jälkee voi olla mahollista, että takasin Torreen ei pääse sieltä "tautipesäkkeestä". No tilannehan muuttuu nopeasti, ja huomisesta ei tiije kukkaa miten. Voihan sen tauvin kyllä itteesä imasta huonolla tuurilla, oli tuo ilmaantuvuuslukema mikä tahansa, vaikkapa nolla.

Liikunnallista riemuu oli tänää tarjolla koko päiväksi. Kämpillä en ollu valosasta ajasta ku parin pyykkikoneellisen verran. Kilometrejä Kankeen satulassa kerty 32. Reilu kymppi aamulla ja reilu kakskymppii illalla. Väliin mahtu päivällä 6km kävelyy, ja reilu kilsa juoksun kokeilua. Ja kaikki venymiset ja vetelehtimiset siihe vielä päälle. Ei reisi kestä sitä lystii ollenkaan ja toppasin kokeilun heti ku kipu alko tuolla Kinkkustringin kohalla yltymää.

Jatketaa huomenna pyöräilyllä ainakin iltapäivällä Los Montesinosiin mailin juoksuu kattelemaa, ja tänää kohta hetekoinnilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti