torstai 23. syyskuuta 2021

Uunon polkupyöräkorjaamo

 


Käveltii aamupäivällä La Matan rannan kautta Pinomarin suuntiin. Siellä vierähti koko päivä. 

Mietiskelin sitte, että jotaki pitäs nyt ruveta tekemää, kun tinerovarannot uhkaavasti hupenee. Aattelin, että pistän pystyyn polkupyöräkorjaamon, kun noita kankeenpuoleisia jalkarattaita täällä on tullu rassattuu muutenki jo aikasemminkin.

No eka työpäivä tän korjaamopisneksen kanssa oli kyl melko raskas. Ei välttämättä työmäärän suhteen, mut kun tuo juomapuoli unehtu mörskälle, ni kovassa helteessä alko jo ottalohkoista ja kielestäki nesteet kuivumaa työn tuoksinassa, ja kääkkä jo yhessä vaiheessa istahti roskiksen vierestä joskus löyvetylle matkalaukkutyökalupakkisysteemille huohottamaan ennen juomatäydennystä....no kyl se sieltä tuli, mutta näin kovasti ei oo kyl janottannu pitkiin aikoihin...nyt hetki hetekalla ja sitte lenkille, ja illalla lupasin tehä ruuat.

Heh...luulisisn, että riisiä ja kanaa on tulossa listalle.




2 kommenttia:

  1. täällä ei oo hikeä pukannu.
    Vai ihan harvinaisempia makunautintoja meinaat illaksi väsätä.
    Ilmoudauduhan siihen lauantain Torren iltakisaan, huomenna on viimeinen ilmoittautuminen, jos ei vielä täynnä ole.
    Tärkeää on mennä juoksemaan kun kisa on Hospitaalin ponsoroima, ja sinne pitää välit pitää kunnossa, vierailuja laitokseen tuppaa tulemaan ainakin meikäläisellä useinkin.
    Se vain, tuliko joulupukin naamari mukaan, googlella käänäytin kisailmoituksen finskaksi, sanottiin, "Testi suoritetaan naamionkanssa".
    Ei ku helteisiä pyöräilykelejä remontoiduilla kankeilla.

    VastaaPoista
  2. Joo, "harvinaista" herkkua meinasin ja laitoinki..hyvin kelpasi. Ei oo uunosta siihe kinkeriin muuta ko katsomoon, vaikka ne välit oitäs hyvänä kyl pitääkki. Kisoja on kyl kovasti...mut saa nähä kykeneekö millon vai ensinkään ite viivalle? Kattomaahan siänne kyllä männää, jos ei esteitä liikaa ilmene...ja naamarit nenille, jos tarvii?

    VastaaPoista