keskiviikko 22. syyskuuta 2021

Joopa-joo

 


Tänää sitte lähetää "veneilemää" lentsikalla, jos lähetää? Ollaa jo kansainvälisillä soutuvesillä monen mutkan jälkeen. Eilen illalla alkannu lankettirumpa jatku tänää sitte käytännön toiminnalla.

 Veneilyssähän pitää olla nyt pari ylimäärästä lankettija mukana tuon perhanan Karunan takija. Nehän on tuo Rokotustodistus, jonka saapi Omakannasta, ja kohdemaan (Espanja) vaatima Terveystodistus (Documental Control), joka pitää täyttää ennen maahan soutelua. Senhän saa täytettyä (jos saa?) Osoitteesta: 

https://www.spth.gob.es/

Kaikenmoista sättää oli itellä sen täyttelyssä. Homma on kaksivaiheinen. Ekan vaiheen läpäsee helposti, mutta toinen on henkisesti puuduttava ja pitkä. Siinä vaaditaan mm. lentoveneen istumapaikkanro, joten ei pysty täyttämään lopullisesti ennen kuin 24h ennen lentoa, jolloin on aikaisintaan mahollista tehdä Check in, ja siitä saada tuo lentoveneen soutupaikan numero. Tietysti, jos istumapaikan varaa (ja maksaa siitä) etukäteen se paikkanumero on tiedossa, mutta Uuno pihistelee kyl pelimerkkejä mahollisimman paljon aina.

Alkuyöstä piti vielä kolleegalle soitella ja kysellä neuvoa homman ja yläkopan männessä juntturaan. 

No jälkikasvulla visiitin aikana tuli kuuvellakympillä harjoteltuu taas parkkikiekon käyttöö.....tekis tähä mieli kirjotella kaikki "kelet" ja "tanat", mutta reissun alkumetreillä ei vielä kannata käyvä isommi hekumoimaan....

Huomenna jatkan tätä kirjottelua, jos Persus-kadulle päästää?

Nyt puolikkaan sampakaljaputelin jälkee voin ilmotella kellon ollessa melkee kolme "lokaalia aikaa", että päästii. No isompii kirjailuiji en nyt rupija, vaan unta kaaliin.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti