torstai 30. syyskuuta 2021

Hyvä Voima

 


Uunon kinttu kippeyty sillee eilen, et tein päätöksen jalkalenkkien vähentämisestä ihan minimiin. 

Hommahan alko jo päivää ennen Torreen lähtöö, ku Rusinanttee käin suojauksesta hakemassa Kouvolan toiselta puolelta. Mäntii sinne jalkasin, ja mie juoksentelin männessä sillee ku pystyin, ja pystyinhä mie sen oikian takareiden siinä särkemää rykiessä ja nykiessä tuohon alaspäin viettävään matkaan.

Eilen lähettii yhtämatkaa Rouva-Uunon kanssa kävelemään. Rouva-Uuno jäi La Matan markkinoille, ja mie käännyin Cepsa- huoltsikan jälkee luonnonpuistoon. Käivin siellä melkeen päässä ku oli niin lystii ja aurinkoisen lämmintä. Välillä juoksentelin, mut takareisi vaivasi jo omiksi tarpeiksi. Matkaa siitä tuli reilu 16km, josta juoksuu vajaa 5.

Sitte onkii istuskeltu kylmäkeelipussi reijen alla osa eilisestä illasta.

Rouva-Uuno mäni La Matan rannalle iltapäivällä uimaa, ja mie lupasin tulla tunnin päästä kattomaa tavaroita. Sinne mänin tuon vajaan 1,5km Kankeella. Sieltä ku takasin ähisin jo kulahtaneella Kankeella ruotsalaisen näköne naishenkilö nauro miun ähkymiselle ja huusi miulle, että "Bien Fuertte". Uunosanakirjan mukaan sehän tarkottaa "Hyvä Voima". 

Minuu ja siinä ähinän lomassa hymyilytti ja huutelin "Graatsiakset" kiitokseksi, vaikka voima ei hyvä ollu missään nimessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti