sunnuntai 26. syyskuuta 2021

IV Legua Nocturna Puerto de Torrevieja

 


Entisenlaisen mukavat oli tunnelmat Torreviejan lämpösessä illassa pidetyssä iltakilpailussa.




Huom! Itellä tuon ylläolevan lähtövideon kattominen onnistuu vain omassa puhelimessa mobiiliversion ollessa käytössä.

Mäni tänää vähä myöhäsee, ja hirmune väsy kääkällä päivän seuhtomisista, mut tänää oltii illalla kattomassa Torreviejan illassa kilvanjuoksentelua. Laitan tähän videonpätkän muille maistiaisiksi. Huomenna "sävellän" lissää, jos oon jaksavammassa kunnossa. Eiköhä se oo aika jo heittäytty hetekalle, ja alkaa ootella huomista päivää?


Jatkuu tästä hyvin 9h nukkuneena:

Aamupäivällä käytii kolleegan kyydeillä Zenian Decathlonissa. Miulle tarttu käsiini Kalenjin kokopitkät "talvikalsarit", eikä ne kätösistä irronnu ennen kassaa, jossa pulitin "efektiivoja" 14,90€:n verran.

Sitte mörskälle vähäksi aikaa, ja kohta lähin LaMatan luonnonpuistoon. Juoksentelin sinne huoltoaseman kautta. Juoksukilometreja pätkissä tuli reilu 5 ja kävelyy ehkä n.7km.

Suihkuu, rättilöijen pesuu ja ruuan laittoo. Sitte jo pukkasi vähän kiirettä, ku oli tarkotus lompsia jalkasin keskustaan kattomaan tuota kilpailua. Ruuan jälkee lähettii lompsimaa. Vajaan kilsan kohilla huomasin, että mie en muistannu ottaa naamarija mukkaan, ja ei muuta ku takasin sitä hakemaan. No kerittii kyl ennen lähtöö pikalle. 

Kovasti oli porukkaa...lähtöhän oli siinä Soittoniekka patsaijen ja Kasinon edessä. Juoksumatka reilu 5km, kahtena lenkkinä kävivät allonmurtajan päässä. Haikijalla mielellä kattelin lähtöö. Videointipaikkani oli hyvä ja tuttu vilmaaja, joka aikasemmi juoksi iteki oli viritelly oman valaistuksen siihe ja mieki pääsin hyville kuva-apajille.

Vesa juoksi mukavasti, mutta alkukiihytys oli ehkä liijan ripijä, ja se kostautu lopussa, joten kategorian kolmas sija vaihtu neloseksi ajalla 23:12. Juoksijoita oli kaikkijaan tuloslistan mukaa 322. Lähdössä kaikkien piti käyttää maskia, mutta ilmeisesti jossakin kohtaa kisaa maskipakkoa ei enää ollut. Onnittelut Vesalle kissasta. Vellihousut oli katsomon puolella.




Huonolaatusia kuvia ku vilmiryhmän asetukset on hakusessa vielä.

Tulokset TÄSTÄ.

4 kommenttia:

  1. Hyvinhän näytti porukalla naamiot olevan käytössä.

    VastaaPoista
  2. Saitko tuon miun laittaman videon auki??

    VastaaPoista
  3. Eihän se ole kun likkailla sitä nuolta

    VastaaPoista
  4. Joo, miulla se ei pelaa tässä puhelimessa kuin tuossa mobiilinäytössä....tekniikka on merkillistä. Kiitos tiedosta.

    VastaaPoista