sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Orimuela 2019

Kattelin tuossa ens viikonkopun sääennusteita, ja pahalta näyttää.

Paikallinen Jaakon kolleega Juan ei heitä täällä kylmää kivee järveen, vaan näköjään nakkaa sen Montepinariin ja vieressä nököttävälle vuorelle. Sinne olis tarkotus yrittää kiivetä viikonloppuna kisamielellä, tuo Juan kintereillä.

Kisanhan järjestää Orihuelan maineikas Tragamillas urheiluseura, ja todennäkösesti monessa pulassa auttanut Paco on myös paikalla.

Olosuhteet tulee olemaan hankalat, jos ennusteet paikkansa pitää, +8, ja tuulta 9m/s...tuulen vaikutus noin 5 astetta... voi vaan arvella mitä se tulee olemaan siellä ylhäällä 450m:n korkeudessa maalissa, rautaristin kupeessa.... Se on satavarmasti KYLMÄÄ!

Takasinkin sieltä ns. maalista pitäs sitte vielä jaksaa kipitellä, ja tuon lämpötilan takia viisainta on juosta... jos jaksaa?

Siinä on reitti, ja korkeuskäyrä. Lähtö on heti jyrkähköön ylämäkeen, sitten reilu puolikilsaa asvalttipintasta alamäkee, ja sitte alkaakin "työt"... muistaakseni... HEH... joka kerta vähän samat viilikset kisan jälkeen... TÄÄ OLI MIUN VIIMENEN KERTA... mutta kummasti vuodessa kaikki tuska aina unohtuu...

Alkuperäsen suunnitelmani mukasesti tarkotus oli "kankeilla" lähtöpaikalle tuo 40km:n matka, ja kisan jälkeen takas, mutta nyt pitää suosijolla hyökätä jo alkuviikosta Centauron toimiston ovenkahvaan kiinne, ja anoa jelppiä tulossa olevaan tukalaan tilanteeseen.

2 kommenttia:

  1. Tuo reittihän näyttäs pumppuvikasellekkin ihan suositeltavalta.
    Vuorenpäällä vois heittää veivinsä, vähän kiviä päälle, ja olis mahtavankokoinen hautaristikin valmiina.
    Joo kyllä näyttää että sinun on viisainta turvautua lainaautoon, saattas juoksun jälkeen kankeilu viluisalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo... Eipä siinä paljo vaihtoehtoja ole... Näytti vieläkin huonommalta keliennuste, kun viimeksi ennustetta kyyläsin. No ei auta, kun ilmottauvuttu jo on sinne. Jakselemista jänkhälle!

      Poista