sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Elcheen "elpymään"...


Huomenna lähetään Elcheen juoksemaan puolimaratonia, mikäli yön pysyy hengissä, ja juoksukunnossa.

Kisahan on maailman vanhin puolimaratonikisa. Vuonna 1964 järjestettiin eka maratoni, ja vuonna 1968 eka puolimaratoni. Nyt juostaan 47. kerran puolimaratonia Elchessä. Joukunen vuosi tainnut jäädä väliinkin järjestäminen vuosiluvuista päätellen?

Joren joukko haki jo Uunolleki ystävällisesti juoksunumeron, ja juoksijan bolsan, joka toimitettii "kotiinkuljetuksena" mörskälle tänään.

Unet taitaa nyt jäähä vähiin, kun on vielä pirteenä kun peikkonen.

 No sitä ei oltu Benijofarissa puolenvälin kohalla:


Eikä Cartagenassakaan juoksun jälkeen:


Tään mie vielä liimailen rinkkapaitaani kiinni tänään, ja loppuhommat saa jäähä huomiseen. Nyt kahvit vielä tulille, ja sitte hetekalle valvomaan.

Keliksi on huomisksi ennustettu mainioo keliä; +17, 2m/s tuulta, ja pilvistä. Toivottavasti pitää paikkansa. Uunohan lähtee kolmannesta lähtökarsinasta, ja toivottavasti tarpeeksi hitaasti alussa....heh....loppumatkan hitaus on yleensä satavarmaa laatutyötä.2 kommenttia:

  1. onnitelut hyvinhän se meni perättäisinäkin viikonloppuina puolikas.
    Hannelle myös onnitelut podiumipaikka kuten tavallista.

    VastaaPoista
  2. No joo samaa hidasta tahtia, kun aikasemmat. Nyt 4:48, josta selittyy reilu sekunti tuosta takamtkasta, ja toinen varmaan osaltaan tuosta suuresta juoksija määrästä, ja siitä aiheutuneesta "poukkoilusta"...heh, nyt raukoo kyllä aika lailla.

    VastaaPoista