lauantai 9. maaliskuuta 2019

Aamulla Benijofariin

Huomenna on tarkotus yrittää juosta tuossa lähes "kotikylillä" 7,5 km:n mittanen kisa Benijofarissa.


Rataprofiilihan on vähän "ilkiä", kun siinä lähetään ylämäkeen, joka lopussa vielä jyrkkenee entisestään. Lopussa sitte pusketaan samaseen lähtömäkeen, mutta vieläkin alempaa pelloilta, ja nousua tulee reilu kilometri ja päälle puolen kilsan mittanen lasku maaliin samaa mäkeä alaspäin.

Samulilla on kyllä hyvät mahikset pärjätä omassa sarjassaan, mutta Uunolla ei oo, kun tässä kisassa ei oo sarjoja hauvanpartaalla hoippuville. Uuno juoksentelee siellä Joukon- ja muunnimistenkin jatkeena.

Kankee ja Jäykin valjastetaan aamulla meitä sinne kyyvittelemään, ja tarkotus on lähtee senverta ajoissa, että kulkupelien mahollinen "vikurointikaan" ei meijän osallistumista estäisi.

Päivä on ollu taaskin aurinkoinen ja lämmin, ja mie jätän tän päivän liikunnat kävelyvauhilla tekemääni ja useilla pysähyksillä höystettyyn 18km:n pyörälenkkiin.

Siinä yks Uunon soma pysäyspaikka.

Siinä toinen. Petrille huutelin turvalliset matkatoivotukset.

Ja siinä kolmas stoppi "kylällä".
4 kommenttia:

 1. Nyt on Uuno lähdössä väärällä asenteelle kisoihin. Edellisen kisan voittaneena EI lähtökohtaisesti lähdetä juoksentelmaan Joukojen ja muun nimisten perässä.
  Lähdöstä vaan heti täysillä Joukojen ja muiden edelle, puolen välin jälkeen kiristät tahtia ja ennen maalia vielä mahoton loppukiri.
  Tällaiset varmat voitto-ohjeet lähettää sulle kannustusjoukkojen Pate. Ja ihan ilmaiseksi. Voittoa juhlitaan sitten porukalla joskus.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Patelle varmoista ja ilmasista voitto-ohjeista. Hitsi ku tulivat niin myöhään, ku myö oltii jo keritty lähtee "kankeilemaan" ja "jäykistelemään". Kyl siin nyt kävi sillee, että jouvuin kyykistelemää Stevenin, Samulin, ja Juanien jatkeena...ja kaukana...kaukana perässä...heh, mut ens viikolla sitte on hyvä, ku tää varma, ja ennenkeikkea ilmanen voitto-ohje on miunki tiijossa. Voittoo voijaa kyl juhlia aina, vaikka se ei Uunon voitto nyt ollukkaan.Toivottelee ja vähän nyt raskaan kisarupeaman jälkeen myös voivottelee Uuno.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut molemmille. Duathlon-sarjassa olisitte varmasti saaneet kaksoisvoiton. Hieno pytty Samulilla palkintona upeasta sijoituksesta ja kai siellä Uunonkin saamassa bolsassa jotain mukavaa oli.
  Hyvää oloa sinne T. Quatro

  VastaaPoista
 4. Pieni Uunoilu on aina paikallaan! Ks. seuraava julkaisu.

  VastaaPoista