maanantai 16. lokakuuta 2017

Petanque- kisa

 
Tän kauden perinne- ja tapahtumarikas Petanque- koitos alotettii nyt uintireissulla Pinomarin mahtavalle rannalle.
 

Sinnehän päästää kyykkäämällä muutama sata metriä peliareenalta pinjametikön lävitte rannalle. La Matan markkinapaikalta alkaa hiekkaranta ja sitä piisaa Guardamariin saakka.
 
Toiset kaikki käi veessä, mutta Uunon jo ryppyselle ulkonahkalle +25- asteinen vesi on vielä liijan kylmää ja märkää. Veen lämpötila pitäs olla +36,7 astetta, jotta se ois miulle passelija. Mie pysyttelin koko aika yli kahen metrin päässä vesirajasta oman vesirajani kanssa, ja vahtailin toisten kamppehia niijen uintireissun aikana, Kyllikin mekko päälläni osan aikaa.


Sitte mäntii tasottelemaa peliarenaa huippupelin vaatimaan kuntoon.
 
Ilma oli nyt "sattumalta" kohillaan muuten "normaalisateisen", ja "normaalivilposen" syksyn lopulla. Eli ihan normi-Tiempo.
 
Pelihän oli kiivasta ja kiukkusta koko aika, ja siinä taisteltii tän syksyn mestaruuvesta "verissäpäin", niinku aina on ollu. Siinä ei vistsi lennä, ja tosissaa pelataa...heh Uuno nyt taitaa pistellä pahasti omiaan.
 
Ammattilaisten tyylinäyte.
 
No voittajajoukkue kyllä tälläkin kertaa selvisi, ja sitte siivottii baaana ja lähettii murkinalle ja vähäse viininki lipitykseen. Meijän Cochineero ja Cochineera olivat taas pistelly pöyvät notkolleen herkkuja. Siinä vierähti usijampi tunti niitä nautiskellessa ja pimmeessä sitte kyykkäiltii ajan kanssa Leijona- kujan mörskälle.

 
 
Suuret Kiitokset taas Pinomarin baarille kaikesta kestityksestä!!!
 
t.Uuno ja Rouva-Uuno
 
Tänää sitte oli hyvä tempo ja tiempo taas päällä Uunolla. Aamupäivällä nilkutin pikkusen juoksuyrityspätkän. Iltapäivällä voimailin vähäsen ja lähin sitte pyörällä kipasemaan Guardamarin majakalla nollapysähyksen taktiikalla tällä kertaa. Hirmune oli tuuli ja lerppu aika pahasti Uunon ylähuuli.
 
 
 
 
 


4 kommenttia:

 1. Ei selvinnyt voittanut joukkue tekstistä, mutta onnitelut niin hävenneelle kun voitaneellekkin joukkueelle.
  Petanque näyttää kyllä olevan ihan kansallispeli Espanjanmaalla, varsinkin talvipakolaisten keskuudessa kansallisuudesta piittaamatta.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset! Peli on kyllä ihan hyvää ajankulunkia, vaikka tuo ajanpuute kyllä kovasti vaivaa kuusnelosiakin. Aikaa ei enää paljon oo. Aurinkoista ja lämmintä on ollu koko ajan. Parikymppiä yölläkin mittarissa lähes joka yö.

  VastaaPoista
 3. Hieno on peliareena. Huhujen mukaan miehet on aina ennen voittanut. Oiskohan nyt ollut naisten vuoro, kun Uuno ei tuloksia julkassu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh...naisten vuoro ois kyl nyt ollu, mut ne voitot ei vuorojen mukaa mee...heh...ohjeistus oli, että tulosta ei nyt laiteta julkasuun, heh, eikä vastoin ohjeistusta voi toimia....niinku tiijet. T.uuno

   Poista