sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Carrera de la Luz. 21.10.2017. Santa Pola

 
 
Liikuntaa on harrastettu lähes joka päivä, mutta ketarat tökkii kovasti vastaan, kun tuota juoksuu yrittelee. Vaikija laji ikäihmiselle.
 
Toissa aamuna kuitenki taas kyykkäilin jo ennen auringon nousua tuonne Masan mäjelle ja Torre del Moron puistoon. Sieltä on hyvät näköalat merelle, ja muutenki hieno puistikko.
 
Muutaman kuvan räpsäsin Nokian vasarallani. Siellä oli jo muitaki jalkeilla. Espanjalaisukko minuu lähesty, ja mie heittäyvyin juttusille. Euroohan se vaille oli, jota ois aamukahvii varten tarvinnu, mutta eihän miulla tineroita mukana ylleensä oo ku kujilla pimeeseen aikaan kuljeskelen. No vapinasta päätellen euro ois saattannu männä muuhunki ostokohteeseen, ja oisin sen kyllä miekkoselle ilomielin luovuttannu, jos mukana ois ollu, mutta nyt en voinnu sitä tehä.
 
Saattohan se vapina kyl johtuu viileähköstä yöstäki. Sillon oli yöllä "vaan" 15 astetta. Normaalisti on nyt ollu yli kahenkympin, niinku oli viimekin yönä.
 
Iäkseen ukko sano 50, mutta lärvin perusteella oisin veikannu kyllä parikytä vuotta vanhemmaksi. No sitte mie toivottelin kaikkee hyvää ja jatkoin Torrejonille, ja Norskibaarilta käännyin alas Gabriela Mistralii myöten Leijonakujalle ja mörskälleni.
 
Eilen illalla oli "Sonta" Polassa iltakilpailu. Tartti oli vasta klo 22. Iteki aattelin lähtee kattomaan Kankeen satulan viemänä, mutta tuo myöhänen ajankohta muutti aatokset toisiksi. Unien puolesta valinta ei nyt muuttannu mitään, kun klo 3:n aikoihin heräsin, ja sitte on oltu siitä lähtien silmät ristissä ja väsyksissä valveilla.
 
Kisassa oli mukana muutamia pohjosen heimonki henkilöitä. Vanhempi henkilö oli huhujen mukkaan vetänny ittensä piippuun jo alkukiihytyksessä...no semmosta kyl sattuu aika usein ku pohjolan seuvuilta tulee ja ekaa kertaa lapun rinnoillensa asettelee täällä ihanneolosuhteissa.
 
TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti