tiistai 27. syyskuuta 2016

Nokosille

 


Hyvin kierti Carrefourin Kankeen kiertokanki tänään. Aamun alottelin kahvilla ja reilun puolen tunnin voimailusetillä. Kyseine setti pitäs viijä läpi pari kertaa viikossa koko loppuvuuven ajan.

Puoliltapäivin hiissasin Karmeen alas ja lähin poleksimaa Pariisinmäkee ylös. Leonin ykssuuntasta väärään suuntaan ja siintä Carreteran varteen ja luonnonpuistoon.

Täällä ollessa on joutunnu perehtymään vähäsen tuohon viinirypäleijenki viljelyyn. Täällä ne viinirypälekasvit istutetaan juuret ylöspäin ja hyvin kasvaavat. Perslantijassa ei oo kukkaa älynny tuota kokkeilla ja viinin viljelemine siellä ei onnistu. Kannattasi jonkun kokeilla tuokin homma ni saatasi Perslantijan maatalouski samalla kannattavaksi ja kuntoon.


Lämmintä oli ja aurinkoo ja hikoilutti kovasti. Suolajärven toisessa päässä toppasin ja rupesin ryypiskelemään.

Siinä tuli Hollantilaispariskunta pyörillä samalle näkötornille ja pienen jutustelun jälkee mie jatkoin radanpohjalle, toisen suolajärven reunalle.

Keskustan ja aallonmurtajan kautta ajelin sitte vastoin lakeja ja asetuksia rannan jalkakäytäviä pitkin Locosille ja sitte käin mörskän hetekalle nokosille ja valmistautumaa päivän juoksusessijoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti