keskiviikko 31. elokuuta 2016

Pikkusen lussalle

 
Kovasti yritettii tänää kolmen ihmisen ja Uunon voimin saaha kattorojektija etijäpäin. Vaikijaa oli siintä "lenkurakatosta" ennää riimaa saaha, eikä myö jokakohassa sitä ennää yritettykkää. Hinta ois noussu liijan korkijaksi, ja pärekoritki oli jo kaikilla lähes tyhjät.

Välillä mäntii etupakilla ja välillä perruuteltii, mutta kokonaissalto jäi kuitenki pikkusen lussalle.

Sitte ku virman akrekaattorimasiinasta ei ennää sähköö saatu ulos, päätettii lopetella tältä päivältä tihutöijen tekemine.

Puolet tänpäiväsestä "asennusvirmasta" lähti muille askareille, ja jälellejäävät laitto saunan tulille. Jälellejäävistäki sitte saunan ja muonituksen jälkee lähti parempi puolisko Kouvolan suuntaan, ku aamulla piti suoritella muita toimenpitteitä.

Uuno seilasi issekseen pimmeessä sitte saareen oottelemmaa huomista, mitä se sitte nokan alle tuoneekaan.

2 kommenttia:

  1. Hieno tunnelmakuva! Pate oli viime lauantaina samoissa maisemissa jokavuotisella veneilysessiolla. Sikajuhlille mentiin Kannuskoskelle ja kuten ennenkin, juhlat oli korjattu pois kun päästiin perille. No jatkettiin sitten omalla porukalla ja säkkipimeähän se oli kun pois piti lähteä. Ei tullut veneilystä pimeässä mitään ja taksilla ajeltiin taas loppuilta. Keskustan baarista haettiin vielä korvaava "merisairaus" aamuksi. Mutta muuten mukavaa, kuten noissa maisemissa yleensäkin. T:Pate

    VastaaPoista
  2. Heh...nappiin tai ainaki tappiin on sitte männy sielläki. Mie ainaki yhen teijän veneilyistä muistan vielä iteki....tais olla jossaki navetan vintillä, jossa oli pilemeininkijä sillon ennen vanhaan. Harmi ku ei ennää oo. Koitahan jaksella!

    VastaaPoista