lauantai 12. syyskuuta 2015

Se oli sitte siinä...Se oli sitte siinä tämä kesä. Jotaki järkevääki sai aikaseksi. Valmiiksi tuli ainaki tuo terassi mökillä. Kaks autolastija tuli romuja talveksi Kouvolaan.

Tössimisrintamalla eilisen päivän huippu oli noijen uusijen pankkitunnusten hävittäminen...kallo pitäs kyl saaha kaulan kohilta katkastuu, ja jostaki vaihtopää...oma on jo ihan läpeensä laho. Eilen aamupäivällä käytii pankkiasijoita hoitelemassa ja sain uuvet tunnukset ja kolme kirjekuorta, joissa oli kaikki tarpeellinen asijoijen hoitelemiseksi. No sitte käytii "Kahvi Talossa" murua laittelemassa leipäluukuista sissään. Sitte rynnisteltii äitin juhlijen järjestyspaikkaan ja kukkakauppaan ja sujuvasti kotikorsulle ja siintä lapijohommiin mullan levitykseen ja muuhun.

Illalla ku väsyksissä kotikorsulle könyttii, rupesin miettimään, että aamulla päässä ollu lippalätsä ei kaljun suojana ennää ollu, eikä sitä löytynny mistään. Sitte jo ihan valottomaan ottalohkooni iski tietosuus siitä, että ei missään ollu myös niitä pankkilankettejakaan.....voi perhana....ei auttannu muu ku rättiväsyksissä lähtee keskustaan Kahvi Taloon kyselemään, onko lätsää ja kassillista pankkitunnuksija näkynny. No sieltä ne tiskin alta löyty....tappijomieliala väisty heti, ja kyömyssä ollu niska oikeni huomattavasti. Tännää olis ja vaikka mitä toimiteltavaa, mut viisas jos ois, olis parempi ehkä pysytellä vaan kalsarit jaloissa vällyjen alla koko päivä.

6 kommenttia:

 1. Heh heh.. tössiiks muutkin..
  Itellä on ollut pallo hukassa jo useamman päivän, ja aina kun jotain olen muistavinani tai tietävinäni huomaan kohta olleenikin ihan pihalla koko asiasta.

  Mutta komeat kaiteet olet tehnyt, mutta onko se lavetti pienentyny entisistä ajoista, vai onko seki muistiharhaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tössii ainaki täällä...heh....ja ihan tietämätön et kyl siitä taija olla. On ne ulkomitat ja muutamalla sentillä lavettukin kutistunnu...näkö on siellä tarkentumaan päin....koitahan pärjäillä ja reissu harkintaan?

   Poista
 2. Hienon, asiallisesti aidatun anniskelualueen sait tehtyä. Ja mitä pään vaihtoon tulee, niin pari vuotta kun vielä sinnittelet, niin saattaa sekin onnistua: http://yle.fi/uutiset/maailman_ensimmaista_paansiirtoa_yritetaan_lahitulevaisuudessa/8299522
  Mukavaa syksyä toivottaa Pate.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anniskelualuve pittää aijattu olla pykälien mukkaan. Kyllähän ne niita vaihtoja suunnittellee, mut onnistumisrosentti taitaa olla nollan kantturoissa alkajaisiksi, mut päättömänäki tää on aika työlästä. Sammaa sinne...

   Poista
 3. Kuulostaa että oot jo ihan entisellään, keu keu

  VastaaPoista
 4. Heh...joo tössimine on taittunnu ihan ylivertasesti aina, mut taajuus ja tahti on kyllä parantunnu viimeaikoina.

  VastaaPoista