lauantai 5. syyskuuta 2015

On Road- Mies

Mie käin tännää polkumoottorilla varustetulla kakspyöräsellä kulkupelillä tuolla Korijan suunnilla hoitelemassa asijoitani kuntoon. Jossakin vaiheista rikastetun elämäni tiimellyksessä olin päässy velkaantummaa viijen kymmenen euron suurusesti, ja se alko jo vaikeuttaa unen pittuuteen niin paljo, että homma oli kuntoon saatettava ja velka maksettava. Mie olin yhteyttä otellu usijan viestin verran, mut tännää selvisi, että olin sössinny puhelimeen väärän numeron. Toineki toimitettava asija oli samalla kylällä saatava päätöksee ennen Torreen lähtööni.

Aina on senverta tänä suvena pitänny lähtöjäni vejättää, että vesisatteen saapi Esteri aikaseksi, ja tännää mäntii samalla, jo liijan tutulla kaavalla. Lähin sotkemaa Korijan suuntaa ja ennen "miun tekemää" Korijan uutta siltaa, alko vettä losottelemaa sillee, että piti pusikkoo rynnistellä lissämään kumilurtsi niskoille, ettei Uunon paperinen nahka kastu ja irtaannu luijen päältä kokonaan.

Sitte jatkoin poleksimistani, ja oikijan talon kohille toppasin ja huutelin portilta onko On Road- mies paikalla. Olin eilen nimittäi kuullu, että On Road- mies oli hommannu ittesä ja muijen sukulaisten iloksi "tuliterän" Off Road- auton. Sitä nyt lähin samalla ja katsastammaa. On Road- mies kömpiki sieltä Off Road- pelin uumenista Hartikaisen Härskin tyyppisessä varustuksessa ylös naama mustana. Siinä räpättii käsipäivät ja ruvettii kulkupelijä katsastammaa. Peli ei ihan katastuskunnossa vielä kuiteskaa ollu, mut suuremmat Sikafleksipaikat oli jo pellitetty ja pohja ja muuki runko jo näytti hyvältä lähes kokonaa. Samalla sitte korjattii varmaan liki tunnin rupattelutokijon aikana ainaki puolet koko maaliman asijoista ja sitte mie pääsin myös tuosta velkataakastani erroon. Unen tulo simmuun ei oo vielä kuitenkaan helpottannu.

Sitte jatkoin Kummitus Esalle. Mie olin Kummitukselle myös velkaa parin toimittamattoman mitalin, ja ne sain myös annettuu oikeille omistajille toimitettavaksi. Katri oli lähössä töihi ja poleksittii yhtä matkaa, ja samalla sitte saattii sen maaliman toisenki puoliskon asijat korjattuva. Hyvä oli päivä eikä illassakkaa moittimisen sijjaa ollu....

Tuliskohan jo velattomalle nyt uni....sitä ruppeen oottelemaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti