torstai 17. syyskuuta 2015

Lenssuhorteessa


Tiukassa oli Uunon Torreen lähtö. Lenssu paino päälle Perslantijassa ja kova kurkkukipu haittasi sillee, että yöunoset jäi lähes kokonaa välliin parilta viimoselta yöltä. Sitte oli puol kahelta noustava herräämään ja tehtävä pikalähtö Vantaan veneasemalle.

Siellä oli oletuksen vastasesti melkone ruuhka ja rynnistys jo aamuyöllä. Ruumaa mänevät rättisäkit saatii mukavasti Itepalveluautomatiikalla luovuteltuu käsistä ja sitte jo mäntii siihe aina "riemukkaaseen" turvallisuusihmisten tarkastuksee....

Siintä ei nyttekää Uuno helpolla eikä kunnijalla selvinny. Syy oli taaskin Uunon oma ja pettämätön tössimiskyky. Mie olin siinä lenssuhorteessa pakkaillu säkkini sillee, että yks rasvatuupi oli jäänny käsikapsäkkiin. No sen ku se läpivalasuemäntä huomas ni homma oli sitte siinä....koko kysseine valasulinja toppas ja Uuno sitte levitteli koko reppupelin sisällön tiskille ja kaikki tiukasti pakatut repun sisällä olevat usijat säkit auki ja tavarat näkösälle...löyty se perhanan syyllinenki sieltä sitte vihdoin. No onneksi sain tuupin pittää ku oli alta 100g....lenssu ja tappiomieliala kuitenki lisäsi Uunon vapinoita.

Veneily suju onneksi virheittä, eikä loppumatkastakaan mittää isompaa tössimistä onneks ilmaantunnu. Väsähtänny runko ei ois ennää takaiskuja kestänny. Neljältä Uuno heittäyty hetekalle ja kahentoista maissa yöllä tunnin "räkimissessijo" ja taas kylellee ja vasta kaheksalta aamulla ylös...heh 16 tunnin lähes yhtäjaksonen hetekointi...no josko se tästä lenssu jo alkasi hellittää...lämmintä +30 ja muutenki mukava oli tänne taas palata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti