keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Käpäilin lempillä


Eile lämmöt nous yli kolmenkympin ja mie "käpäilin lempillä" koko päivän ja illanki seuvun. Siintä "käpäilystä" oli se hyöty, että nyt heräsin keskellä yötä, eli kolmelta. Pitää nousta keittelemää aamuyökahveja.

Tulevana viikonloppuna, jos ei suunnitelmiin muutoksia tuu, pitäs ottaa ossaa 10km:n kisaan Redovanissa. Paikkahan on tuolla Orihuelan suunnilla, ja lähellä sitä vieläki vähän ottanahkaa rutistavaa Callosa de Seguraa. Siellähän meijät viime tammikuussa "rullattii". No mukavat muistot on kuitenki siitä lainavehkeissä hölkkäilystä, jota jouvuttii harrastamaa Torreviejan kujilla, ku omat pelihousut oli rosmojen hallussa.

No mitä noita vanhoja ennää muitelemmaa...muutenki jo nuo silmätki on niin rähmäset ja huononäköset ilman lisätikkuja, joita tuo muistelemine saattaa mukanaan tuuva.

Mikko oli meijät taas kerran hoijellu kisoihin. Osanottomaksu kisoihin oli 7€ ja sarja näyttäs olevan M50. Varmistukset tuli lähes heti ku ilmotukset oli tehty kisoihin. Mie oon taas nyt alottannu tän velkakierteen....heh johtuuko tää unettomuus nyt siintä?

Linkki kisaorganisaatioon:
http://www.redovan.es/ayuntamiento/concejalias/deportes/carrera/

2 kommenttia:

 1. Joo piti kääntäjällä lukea tuo ilmoittautumis sivu, heti tuli halu päästä Espanjan kisoihin.
  Mutta muista juostessa kuitenkin nämä asiat, ettei tule hylkäyksiä "Kanna selän edessä vaatteet näkyvälle paikalle. Näytä selvästi epäurheilijamainen käytös."
  He he.. Syöhän maukkaita lihaOrtolan tarjoamia burgereita.

  Täällä sadellut runsaasti vettä ja pakolaisia on ihan jo tientukkoksi asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh...joo pitää yrittää muistaa nuo vaatteet jättää näkösälle selän puolelle. Jos sielläki niitä rosmoja liikuskelee, vaikka siinä "hotelli-hallissa" josta niitä rosmottuja kamoja etittii, oli vaan yks asiakas, eikä se ainakaa kävelykunnossakaan sillon ollu ja tuskin viittii naapurikylään asti lähtee? Uunon käytös on aina vähän sitä sun tätä...joo täälläki on uutisten ykkösaihe tuo pakolaisongelma....koitahan laitella liput tilaukseen...?

   Poista