sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Teutjärven ympärijuoksu, Ruotsinpyhtää. 19.04.2015.

Onnea juoksijoille...erityisesti Kaukolle eilisen SM voiton johdosta!

Mie käin tänää taas jälleen kerran Koson Heikin "juoksukoulun oppitunnilla"...heh. Täl kertaa Heikin vetämä kurssi pijettii Teutjärvellä. Kurssin pituus oli nyt 14,5km. Keli ihan mahtava +7 astetta, pilvetön 3m/s?.



Mie hiippasin ajoissa kisapaikalle. Peten kanssa istuttii kahvipöyvässä tovi, ja sitte tuli Katri ja muitaki turisemaa. Esa oli tullu hölkkämielellä ja pyörällä kisoihin tällä kertaa.


Alussahan mie en Heikin "kurssista" tienny mittää, ja aikasemmatki oppitunnit on alkannu vasta viimekilometreillä niinku oli tälläki kertaa tilanne.


Mie en nyt ees harkinnu pitkijen välihousujen käyttöö, vaan sortseissa vetelin. Toiset kyllä katteli vähän hymyssäsuin Uuno-kääkän pattipolvi-sortsiyhistelmää, mutta kylmä ei ollu yhtää (...heh...ja vaikka olis olluki, en tunnustasi).


Kisa lähti ripijästi käyntii, ja eka vilkasu Esijuoksijaan anto 3:58 lukeman. Katri oli siinä rinnalla, ja mie hölläsin vauhtija ja aloin hiissata vauhtii 4:20 viimevuotisen keskivauhin tuntumaan.


Seppo oli siinä eellä ja välillä jälessäki ja asvaltilta ku hiekkaosuuvelle käännyttii keskivauhti oli 4:18 tuntumassa. Samaa rataa jatkettii ja paikkoja välillä vaihettii. Oli siinä muutama muukin mukana.

Juottopaikalla oltii vielä lähekkäin. Seppo mäni ylämäet nopeemmi ja Uuno myötämäjet. Sitte puolvälin jälkee Seppo alko olemaa niskan päällä ja nuorempi pitkä kaveri mäni ohitte kuin myös 24h-mies.


Seppo oli eellä koko ajan minnuu ja jossakin viimesen kilsan kohilla alko se perhanan "juoksukoulu". Auvo oli takanta katellu juoksukoulun edistymistä. Uunon takkaa alko kuullu taas tuttuuki tutumpi askellus. Ei tarvinnu taakseen ruveta vilkuilemmaa ku ties kuka sieltä tulee. Sitte asvaltille, ja yritin ohutta tukkaani hulmutella parhaani mukaan. Viimesen talon nurkan kanttasin ihan nurkkaa hippoen ja tikkuja tarttu nahka täytee nurkkalauvasta. Nurkka ku saatii ohitettuu Heikki mäni tasasella, Uunon tappavalla askelluksella ohitte ja siinä pysy. Ei auttannu Uunon liuhuletin hulmutus, eikä mikkään muukaan...

No Uuno oli kyllä ihan tyytyväinen omaan suoritukseen kuitenkin. Keskivauhti oli 4:21, eli sekunnin viimevuotista huonompi ja aikakin tietysti vastaavasti. M60-sarjan voitti helposti Kauko, eikä eilinen SM-puolimaran voitto sitä estänny. Heikki toinen ja Uuno kolmas.

Anssi "ohentuneena" petrasi 3 minuuttia viimevuotisesta. Juha on kovassa vejossa niinku aina kuin myös Mika ja Anu. Sakkaran "joukkue" pärjäsi mukavasti, vaikka kaikki ei juoksukuntosia olekaan...Aulista oli ja mukava nähä pitkästä aikaa "löylyttömässä" saunassa ja "veettömässä" suihkussa.

Ja kahvitki sain tarjottuu Sepolle takasin, ja velka- ja muukin taakka on pikkusen keykäsempi.

Kiitos hyville ystäville taas kerran! Nähhää ens torstaina Suijankoskella, jos ei aikasemmin.

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ, kun julkastaan.

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia munkki kahvista, kyllä maistui hyvältä lenkin jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Ei mittään kiittelyitä....miehän sain puntit tasotettuu. Kiitos vaan itelle hyvästä juoksuseurasta ja hyvästä vauhista.

    VastaaPoista