keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Munahölkkä, Metsäkylä. 06.04.2015

Mukavaa kateltavaa tuo pitkä nuorten rivistö palkintojenjakoseremoniassa.

Uunon alaleuka ja yläleukaki on väpättänny viimeset viikot kovasti. Sain kuitenki itteni väännettyä Metsäkylään maanantaina perinteikkäälle Munahölkälle. Kisa mäni kyllä lähinnä pöyvän alle ja olemattomia henkseleitä nostellessa. Jalat ei tahtonnu irtaantua millään maasta riittävän ripijällä tahilla.

Takana vasemmalta: Asko, Kake, Satu.
Eessä vasemmalta: Anssi, Juha ja Esa.

Juha oli kamppaillu kovasti myös huippukuntosen Kaken kanssa ja veti nyt pitemmän korren, vaikka Kaukolla noita "tasotusvuosia" on harteilla rapijasti. Esalla oli takana raihnaset kuukauvet reisivaivojen takia.

Miehän jätin ylipitkät kalsarit jalkoihin, enkä sortsiloissa juossu, vaikka hyvin ois tarennu (+7, aur. 1m/s). Alkuvauhti oli Uunolla olotilaan nähen liijan kova. Ekaan kurviin vasurille oli vauhti alle 4min. Siintä sitte hiekkaosuuvelle ja ylämäkeen....koko aika hitaasti hiipuen ja hoippuen. Ekan kierroksen ylämäessä aina ilosella mielellä kannustivat Satu ja Asko, mutta sekään ei paljon Uunon ontumista nopeuttannu.


Toinen kierros edelleen hiipuen....

Kolmannen kierroksen alussa kuulu takaa askellusta, ja sain kuitenki vähän nopeemman tahin jalkoihin....askellus ei kuulunnu enää....no hiekkapätkä mäni jotenki ja sitte siihe puolenvälin ylämäkkeen. Siinä alko tuntuu siltä, että perässä olevasta suolenpätkästä pukkaa kohta "jöötiä", vaikka "aamujööti"oliki ähelletty kaikkijen sääntöjen mukasesti. No onneksi ei ylämäki ollu pitempi. Sitte se askellus taas rupes kuulumaa, ja kohta ennen alikulkusiltaa ja viimestä ylämäkee jo pirtee juoksija kirmasi Uunon ohitte...aattelin, että mänköön ku niin kiire sillä tuntu olevan.

Jollaki konstilla mieki sen viimesen ylämäjen sain ylös kivuttua, ja siintähän ei ollu pitkälti ennää maaliin, johon mieki yletyin ilman "järtteslaakija". Uunon tulos 44:24 oli kuitenki puolisen minuuttia edelliskertasta kahen vuoden takasta nopeempi. Yleisessä miesten sarjassa sillä tuloksella ei "ihan" pootijumille asti ylettynny.


Sitte istuin mukavassa Kotkan kavereijen pöyvässä hörppijen tarjoilukahveja...koitan kuitata takas seuraavalla kerralla ja seremonijoijen jälkeen "mutia korehtimaan". Homma jatkuu edelleen....

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

4 kommenttia:

  1. Perslantia ja perälautaongelmat...tais espanjan pojan ruisleivillä vähemmän reistailla? Mistä muuten nimi Munahölkkä? Oliks se vaan miehille?
    Tuumailee hiihtolomaileva Pate

    VastaaPoista
  2. No joo....patonki ei perälautaa ruvennu raottelemaan muuta ju oikeessa istunnossa. Eiköhän typ nimi jostaki pääsijäispippelistä juonna juurensa...luulisin. Hyvijä kelejä sinne latusille.

    VastaaPoista
  3. Näin vanhempana neuvoisin jättämään väliin sellaiset kisat joissa on vain yleisten miesten sarja. Kannatta tulevissa munahölkissä keskittyä vaikka yleisiin naisiin.

    VastaaPoista
  4. Vanhemmilta miehiltä oon kyl kuullu, että tuossa jälkimmäiseenki sarjaan osallistumisessa on omat riskinsä. Pittää yrittää mietiskellä, vaikka tällä "kalustolla" tuo miettimishommaki tuntuu jo ihan ylivoimaselta. Hetekalle pittää jo harkita heittäytymistä, että jaksaa yön yli nukkua.

    VastaaPoista