sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Talvijuoksu Cup 2/5 07.12.2014, Kausala

Eilen lykkäsi talven näille kukkuloille. Lunta oli maassa ja mieli matalalla. Pari astetta pakkasta ku konia aamulla Lehtokylältä käin hakemassa.


Täytyy heti alkuun todeta, että järki ja into ei yhtäaikaa enää Uunon päähän ilmaannu (eikä todennäkösesti tuo ensiksi mainittu yksin eikä erikseenkään). Senverta tuli tänää sekoiltuu taas kerran.


Tänäähän oli tuolla Kausalassa Talvijuoksu Cupin toinen osakulpailu. Sinne mieki kovalla innolla aamulla hyökkäilin. Ensimmäinen hyökkäys keskeyty heti ulko-ovelle ku huomasin, että puhelin oli jäänny kotija piirongin päälle. Onneks en ollu vielä kauempana ja noppeestihan mie kapulan kyytiin käin hakemassa.


Sitte Kausalan ja Ravilinnan suunnille. Numeron sain itelleni ja hakaneulat ja kaikki näytti menevän tötteröön, mutta liijan aikasin oli taas suupielet marnissa....perhanan kello oli jäänny sekin kotija latautumaan....ei muuta ku takasin Kouvolaan se hakemaan. Aikaa vielä sentäs oli tarpeeksi. Sitte takasin ja rivakasti verryttelemään pari kilsaa. Mie vuntsin ennen lähtöö laitanko piikkitossut vai silijäpintaset jalkaani kisaan ja valitsin silijät....


Sitte lähettii nylkyttämää hiekotettuu pyörätietä Kouvolan suuntaan. Homma lähti 4:12 kilometrivauhilla liikkeelle. Parin kilsan päässä mentii alikulkusillasta ja sitte alko Uunon tennarit lipsumaa ku hiekotus loppu....ois pitänny ehkä valita ne piikkipohjaset, mut myöhästä oli marina. Kolme kilsaa sitte lipsuttelin vitosen kääntöpaikalle ja sitte hätäpäissäni toppasin kokonaan tuon hyvin latautuneen ajanottovälineeni....voi perhana miun aivotuksiani!


Auvo oli tolpan välin eellä ja meijän välissä Jouni. Sitte ku tultii 8km kohille ja hiekotetulle pätkälle mänin alikulkusillan jälkeisessä nyppylässä Jounin ohitte ja sain Auvonki kiinne ja alamäjessä satanen jo lasissa kiihytin ohitte ja koitin pittää samaa vauhtija, mutta matkaa oli vielä liikaa maaliin ja yläpalleaa alko pistelemää ilkijästi ja vauhti alko samalla hyytymää.


Vaikeuksija oli muillaki lopussa ja satakunta metrijä ennen maalija joku vetas ittesä kaksin kerroin ja alko vääntää pitempää sylkijä kesken loppukirin. Mie mänin sylkijän ohitte, mutta senverta pökerryksissä olin iteki, että juoksin kohen väärää porttija enkä maaliin, joka tietysti ois päätavotteena kannattannu miunki pittää. No siinä sain viitisen sekuntija aikaani kulutettua ja Jouni ja Auvo oli ihan kannoilla. Sitte mieki jo kuitenki maaliin osasin.


MAHTAVAA, ETTÄ KOUVOLANKI LÄHIMAASTOSSA ON NYT TALVELLAKI MAHOLLISTA KILPAJUOKSUU HARRASTAA!!!!


Koville otti Uunon juoksu tällä kertaa. Pallean yläosan viereiset kylkiluutkin tuli kipijäksi. Tää on miulle eka kerta, ku moista tapahtuu.


Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

4 kommenttia:

  1. Jo täällä on ihmeteltyki kun ei oo juttua tullu, vai liekkö ilmastonmuutos ottanu nii koville. Sama rohmuaminen näkkyy kuitennii jatkuvan, ei väliä lipsuuko vai ei. Vanahan kertaamisexhan tämä männöö, mutta onnee nyt kuitennii.

    VastaaPoista
  2. No sekin kyllä koville otti ja ottaa edelleen....koko tulevaksi viikoksi luvassa nollan seutuvilla olevia kylmätiloja ja vettä ja räntää lähes koko ajaksi....no kohtahan mie taas kolkuttelen Calle Salin roskapöntön ovee ja pääsen auringonki näkemään...jo kiitokset onnitteluista ja sinnehän ei kelejä tarvi toivotella nehän on siellä kohillaan takuuvarmasti.

    VastaaPoista
  3. Hyvinhän se on tossu kulkenut talvikelissäkin.

    VastaaPoista
  4. Tossu ois voinnu ajallisesti kulkee nopeemminkin, mut irti sai kyllä rungosta lopussa lähes kaiken saatavan....heh ja nytte on paikat sen mukasessa kunnossa.....hieno juttu, että Uutukaisen renkaat on nytte lähes kokonaan vahvistettu paikoilla....riemuu on sielläki ollu näköjään riittämiin Rojaleksen suunnilla.

    VastaaPoista