tiistai 23. joulukuuta 2014


12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Pete ja samoin siulle. Eiköhän myö taas viimestään keväällä nähä (jos et Torreviejaan innostu tulemaan...:). Haminahan on aina listoillani, jos ei esteitä ilmaannu ja Teutjärvi myös.

      Poista
  2. Hyvää joulua "normaali"Uunolle.
    T:Pate

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paukuttelija....koitetaan ens kesällä järkätä "Uunokinkerit" vaikka mökkialuveella tai muualla.

      Poista
  3. Hyvää ja rauhallista Joulua!
    Toivoo Juha ja Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhalle ja Pialle mukavia joulun pyhiä ja tulevaa vuotta. Kiitti myös mukavista hetkistä kisapaikoilla ympäri Suomen seutuja.

      Poista
  4. Hyvää joulua Astalle ja sulle sekä tietysti pojille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olli-idolille myös....vielähän myö keritää "muutamat" muhvinssikahvit keitellä siellä Torrenki mörskällä. Nopeesti on tää kolme viikkonen menny. Kovasti oottelen sitä Crevilenten kisaa ni pääsee taas kartalle tuon kunnon suhteen.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Jarille myös ja tervettä ja muutenki mukavata tulevaa vuotta. Mie siut tokan kerran näin muistaakseni Frankfurtin maratonin paluulennolla, ja ekaa kertaa en kyllä muista mistä siyn naama oli tutuksi tullu....:). Mahtavaa on johta päästä sortsilenkkiä heittelemään ja lähtöputkiloijen ja palmupuijen varjoon.

      Poista
  6. Hei pojat ;)
    Eilen käytii Hansua ja Pirreä kattomassa ja "muutaman kaaraååkepaikan kautta Tähteen jossa J Pakonen orkestereineen ei älynnyt että vuosi vaihtuu......yleensähän lasketaan vanha vuosi loppuun "hurrataan" uusi alkuun ! Pöliöitä täälä Tambereella nääs nääs nääs!!!!!!!!???
    Mutta pliukasta oli !!! Plaattiala ja ulukonaki ! Mutta ei kaavuttu ;)
    Hyvät vuoden jatkot sinne T: A&T

    VastaaPoista
  7. Heh....myö jo täällä vähän hätäiltiin mitenköhän ne "likat" siitä vuoden vaihtumisesta selviää...no korkkarit tais kuitenki lentää korkeella ja katossa? Samat myös sinne...nääs, nääs, nääs. T. J&O

    VastaaPoista