lauantai 20. joulukuuta 2014

Loppuloikka

Toissa iltana kovan "pinnistyksen" jälkeen saatiin nuo pesumasiinat kytkettyä pesukuntoon. Rättiläjiä sitte veivailin konepesulla matalammaksi.


Kelit on ollu "mukavan" normaalit koko ajan. Eilen tuli tehtyä parit, lähinnä kovat henkisen puolen harjotteet juosten. Etenki tuo illan kymppi tuli vejeltyy kaikkea muuta kuin ihannekelissä.


Vitosen aamulenkillä jo puolivälissä kesälenkkarit jo läpeensä märät sohjossa sotkemisesta.


Illalla sitten sato lisäksi vettä niskoille. Kertaalleen sukelsin nilkkoja myöten syvempäänkin veteen ja Mikkelintien viereistä pyörätietä ku takasinpäin nylkyttelin uitettuna koirana Valkealan suunnasta, kovalla ylinopeuvella, kaahannut auto meinasi miut nitistää mutta Uunon loppuloikka pelasti miut täpärästi. Autohan ei siihen jäänny kattomaan miten miulle kävi, vaikka se joutu liinat kiinni ajelemaan kymnenkunta metriä ja sen nokka läheni uhkaavasti Uunoo ja vieressä ollutta ojaa.


Molemmilla puolilla takissa miulla roikku heijastimet, housuissa oli auton puolella heijastava nauha ja molemmissa tossuissa oli heijastavia nauhoja....ois pitänny kyl näkyä...saatto tietysti kuskilla olla jo liijan vanhat rillit nokilla?


Uuno on tottunnu tuolla Torressa liijan hyville tavoille, mut pitäs älytä, että nyt ollaa Perslantijassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti