perjantai 21. maaliskuuta 2014

Ziritin ja Putinovski



Kevään Espanjan reenikuukauvet alkaa olla aika vähissä. Viimonen kisa on tuolla Alicanten takana El Campellossa ja siellä Playa de Muchavistalla.

Siellähän paahetaan rantapulevartija reilut 3km, ja kääntöpaikalta sitte tullaa takasinpäin, yhteensä 6,3km:n verran. Uunolleki löytyy kohillaan oleva sarja, mutta Apollanan kovat ikäkausikiihyttelijät siellä kotinurkillaan mukana varmasti on, että pootijumille pääsy on varmaan Uunolla tiukassa. Neljän minuutin kantturoissa olevaan kilometrivauhtiin pitäs kyllä kääkänki pystyy homma hoitelemaan, jotta tyytyväine vois olla?

Murcijan jälkeinen takareisijumi on helpottannu, ja polvijurmotuskin on pysynny aisoissa, ja viikon reenit on männy mukavasti. Iltasouvitkin on kyllä osaltaan helpottannu jalkojen olotillaa, mutta pääosasto on ollu välillä kovilla.

Kelit alkaa nyt lämmetä, ja auringon paahtaminen on selkeesti lissääntynny, vaikka kovasti on tuullu viimepäivät.

Perseelleenhän nuo Perslantijan ja maalimanki hommat näyttää viime aikojen uutisointijen mukkaan mänevän, ja Uunon kanssa sammaan junnaan on kovasti änkeemässä Itä-Suomesta usijampikin ukko, Ziritin ja Putinovski ainakin. Mahtuuhan tänne meitä pässejä suureen maalimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti