maanantai 17. maaliskuuta 2014

Media maraton de Murcia 16.03.2014

 
Mikko, Jiri, Kimmo, Silja, Katja, Uuno ja Vellu

Jep. Uunon tän kevään viimenen puolikas täällä Espanjassa juostiin Murciassa eilen.

Lämpööhän oli n. 22 asteen verran ja tuulta 3m/s? ja aurinko paisto kisan aikana lähes pilvettömältä taivaalta.

Dorsaalien nouto...

Kisa lähti Uunolta liikkeelle taas aika liukkaasti. Alkumetreiltä lähtijen oli käsijarru päällä, ettei mänisi liijoille laukoille Uuno-polle. Vuoden parasta keskivauhtii kuitenki painelin ekat 4km eli 4:14 keskivauhilla.

Seuraavat 12 kilsaa mäni lähes samalla vauhilla, ja 16 kohilla vielä keskivauhtilukemat 4:15. Lopussa vähän hyyty ja takareisijen kanssa ongelmia, sekä viimosella kilsalla alko pistämää pirusti. Kaljupää ohitti miut pitkän loppusuoran alkypäässä, mutta sain vielä ennen maalija kirivaihteen päälle, ja pystyin ohitukseen, vaikka ei samassa sarjassa sitte juostukkaan.

Uunon loppuaika oli 1:32:41. Garmini mittas juoksumatkaksi 21,678km ja keskivauhiksi 4:16, ja sillä heltisi viimone pootijumipaikka omassa sarjassani F eli M60.

Pitäsin ite kisaa tän vuoden parhaana olosuhteet huomijoituna, vaikka Santa Polan aika ja keskivauhti oliki paremmat, mutta lämpöö oli reilut 10 astetta nyt enempi

Uuno ja Uunoo paremmat...

Jirihän voitti koko 10,3km:n kisan ajalla 33:42, ja Katja oman sarjansa ajalla 39:09. Kimmo alotteli kisaamisen varovasti juosten nyt hienosti ajan 39:14. Mikko juoksi 42:25 ja Silja 46:04 jääden pykälän pootijumista. Vellu oli ilmotettu puolikkaalle, mutta kipeellä jalalla juoksi matkasta vaan puolet.

Illallaha myö sitte Cañan ja Rouva-Uunon kanssa kinkattii Torren yössä kuppiloita lävite ja Seratonissaki kuulemma seikkailtii ja Cañan sitte kotijo ohjastelin...

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

Lisää kuvia löytyy Caffin KOTISIVULTA. http://caffitorrevieja.blogspot.fi/

Apollanan mukavat juoksukaverit pärjäsi Murciassaki mukavasti. Nuorten miesten sarjan voitti Andreas Macias Sanchez mukavalla ajalla 1:27:55.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti