keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Balneario de Archena

Avenida de Parisin puistoalueita ylämäjen puolvälistä....

Aamulla vetelin parin kilsan jolkan rantabaanalla vähäsen "takareisivaivasena" ja muutenki vetelänä.

Tänää pijettii Pintura-hommista huilija, ja lähettii Orihuelan ja Murcian kautta Archenan kylpylään pulikoimaan puol ysin maissa.

Vesi oli nyt Uunolleki sopivan lämpöstä, eli lähes 35 asteista. Kylpylässähän pittää olla kaikilla kumilurtsi päässä, ja miulleki semmonen oli hommattu. Saatto olla vahinko, tai sitte vitsinäki tarkotettu, mut miun "lätsä" oli väriltään sateenkaaren väreissä.

No kyllä mie sen "lateksin" päähäni nykäsin kanssaihmisteni iloksi, ja hyvin ilosija ilmeitä näky kaikkijen naamoilla, ketä mie satuin siellä näkemää, johtuko tuosta miun värikkäästä lateksista, vai "normaalista" uunoilustani? En tiije.z

Sittehä meillä oli piknikki vähän ouvossa paikassa....heh....neljälle hengelle kahen hengen pukukopissa.....kyllä naurettii kovasti ja muonat ja Servojuomat haihtu hetkessä parempiin talsiin.

Usijan tunnin vesisuihkuhieronnan ja omaehtosen venyttelyn jälkeen olo oli kyllä melkosen raukee, ja luomet lurppasi väkisin simmujen päälle, ja tajuki oli lähellä lähtöö, kun taksain ajeltiin Guardamarin kautta kotiroskikselle.

Kiitos isännille hikimuistosesta päivästä....oli ihan mahtava päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti