torstai 27. maaliskuuta 2014

Onpa lokosaa...

Tän iltapäivän lenkkipolkuja...

Mukava on täällä ollu vajaat 3 kk taas mellastaa, ja ikävä näihin maisemiin ja ystäviin tullee. No syksyllä kyllä palataan, jos henki senverta vielä pihisee, että pierun ja matkan saapi aikaseksi....no sen näkkee sitte.

Tännää vein perhanan painavan saavilaatikon Retulle, ja siinä muutama hetki juteltii Ellun ja Reetun kanssa välillä asijaakin ja hyvästeltiin tältä erää....ei voi muuta ku kiitellä kaikesta.

Parija lenkkijä tänäänki yritin, mutta viimonen oli jo täys fijasko, ja kävelyy lähes koko matka...senverta oli jo jalat tönkkääntynny, eikä kertakaikkijaan niitä jaksannu juoksun tahtiin liikutella toista kertaa ku muutaman kilsan aamun seiskan jälkeen.

Seratoniin vielä kammettiin viimosille Perslantijan humpille. Tunnelmaa vähän veti alakulon puolelle kuolemantapaus, mutta se kuuluu osana tätä rumpaa, minkä meistä jokahine joutuu loppuun asti konttailemaan, tahto sitä tai ei.....

Huomenna pittää Uutukaine hiissata Pinomariin, jossa se "kesii" syksyyn saakka. Uuno vissiin yrittää juoksuu, ja Rouva-uuno pyöräilee?

Kyllä tähän tämänki päivän loppuun on todettava taas kerran, että onneksi ei paskoo ennää tarvihe talikoija.....onpa lokosaa...

2 kommenttia:

  1. No niin kaikki hyvä loppuu, mutta hyvinhän sinun treenit ja kisat Torressa meni. Nyt on hyvä siirtyä tänne kotimaan kisoihin. Eiköhän me kesällä jossain nähdä ja katotaan nyt mitkä on ensi talven kuviot. Helenalta myös terveisiä.

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllä pitää olla tyytyväinen,että pysty juoksemasn noinki paljon ja kisat kaikki osallistumaan. Kesällä varmaan jossakin nähhään. Helenalle ja pojalleki Uunoilijalta kovasti terveisiä, ja nokat kohti Perslantijan hienoo kesää ja Torren mainijoo talvee...

    VastaaPoista