perjantai 18. lokakuuta 2013

Riisinmittaajaksi


Tänää oli Uunolla ruuvanlaitto-,tiski- ja pyykinpesuhuki, niinku taitaa olla huomennakin. "Soppaa" tuli Kyl niin paljo, että ollaan huomenna mikroruokinnassa luultavasti.

Nuijen riisilöijen kanssa on aina sama juttu. Noijen oikijan määrän mittaus on ylivoimane homma. Kohilleen ei satu koskaan. Yleensä aina liikaa ja joskus liijan vähän. Tännää oli taas liikaa.

Pitäskö kiinalaisesta hakija joku mikropuntari ja ruveta aikansa kuluksi riisinmittaajaksi, ni ehkä alkas sekin homma luistamaan paremmin?

Perslantijan viranomaset uhkasivat jo tavaran ulosmittauksella, kun olin liikaa kuivatellu pyykkinyörillä maksuun määrättyvä reilun satasen kiinteistöverolipuketta. Oishan tuolta mörskän piha-aluveelta muutama romuläjä joutannu siihen hommaan. Polle kuuluu myös noihin samasiin läjiin.

Reilun vitosen käin lepposasti ryttyyttämässä radanpohjalla ja sitä ennen naurattamassa Carrefourin portsareita ja kassööreitä espanjan kielen taijoillani Uutukaisen kulettamana.

Yöunet on nyt ihan sekalla niinku ennenki. Neljältä ylös ja kahvin keittoon. Taijan ruveta siihen sammaan nytteki.....

P.S. Ilmoista täällä en tässä vaiheessa nyt uskalla mainita mittään, ku levijäharteista Uunoo paljo kitukasvusempi Retu oli viimesen tulikiven katkusen viestin liitteeksi laittannu semmosen kuvan, jossa kurkihirret notkollaan mahottomien lumimassojen alla ihmiset joutuu henkesä kaupalla kynsitulija pitelemään ja palelemaan yön yli....jos mie nyt jotaki mainittisin, ni Retu saattas seuraavan kerran ku nokikkai satuttasi, kopahuttaa Uunoo turhanpäiväsen retostelun takija nokille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti