keskiviikko 16. lokakuuta 2013

La Zenia


Mukava ranta on tuolla La Zenianki nurkilla. Täällä niitä kyllä piisaa....

Rouva-uuno halus välttämättä lähtiä Perslantijaan lämmittelemään, vaihtamaan autonrenkaat ja muuta mukavempaa hommaa....heh. Täällä ku ei tarkene....toinen vielä isompi HEH.

Ihan huipputyypit Hessu ja Tuula jelppasi Rouvan Alicanten lentoveneasemalle aamulla. Tuula tuli Viel aamulla tienvartee Rouvaa moikkaamaan. KIITOKSET KOVASTI!!!

Eilenhä myö Rouva-Uunon ja Uutukaisen kera körmyytettii tuonne La Zenian ostosparatiisii käppäilemää, ja urheilukaupasta Uunon säkkii tarttu juoksusortsit. Ne oli kummiski vähän liijan nirkoset, mut halvalla ko sain, ni pitihä ne sieltä pois ostaa kuleksimasta.

Meijän koko päivän kestävälle kuleksimiselle tuli mittaa 30km, josta Uunolle juoksuu vajaa 10km.

Iltapäivällä Sitte viimene muonitus ja Menu del Diiaan kuulu niin paljo viintä, että toiseen juoksureeniin Uunon kuntopohja ei ennää piisannu. Ilta venähti eilen muutenki Tän päivän puolelle ja aamupäivän tänää vaan leppäilin ku Hessu miut mörskälle sai rahdattua aamusen Alicanten lentoveneaseman retken jälkeen.

Iltapäiväksi Sitte pahimpaan auringonpaahteeseen virkosin ja vetelin 16,5km:n siivun jalkapelillä radanpohjan kautta luonnonpuiston portin vesipisteelle ja samaa reittiä takas.

Huomenna todennäkösesti huilipäivä kokonaan juoksusta. Jos yrittäs olla sunnuntain kisassa hyytymättä täl kertaa, ja ainaki huilais pikkusen enempi ku aikasempia kisoja ennen.

Nukkumisesta ei tänää nyt Taija tulla mittää ko on niin kuuma, ja ilmalämpö pumppaa niin pirun kovaa meteliä....no mullahan on hautaani asti aikaa vaikkapa valvoa...ei kun kahvin keittoon...

4 kommenttia:

  1. Älä valita kuumaa, täällä jo senverran pakkasia että ulos ei uskalla.
    Kummasti luminen maa ja pakkas sää saa norweigian ja finnairin sivuja vilkuilemaan.

    VastaaPoista
  2. No Joo, ennemmi täällä, vaikkapa vähän hikisenä kieriskelen yön ku Perslantijassa kylmän horkassa leuvat kolisten ja sorkat kohmeessa valvon....

    VastaaPoista
  3. Vai nyt se Uunosta tuli sitten sinkku, no eihän sulla maailmanmatkaajana siellä hätäpäiviä.
    Pressakin siellä euroopan sulilla vetelee saunaa kohti Cabo Roigia.
    Pakkanen paukkuu nurkissa, pitänee ladata reaktoriin koivuklapei.
    Pärjäilehän eläkä juokse ikävissäs ittees hengiltä.

    VastaaPoista
  4. No hätää ei täällä Kyl ole, ja pikkusen ku varoskelee, ei välttämättä tuukkaan. Kuulin, jotta siun kaljakärritki täys pyöriä on sinne suunnille tulossa. Koita vaan jaksella reaktorissa tulta pittää yllä ja klapeja varastossa. Tästä etijäpäin saattaa siellä ilmat jäähtyvä ja kaupoista tulitikut ja sytkärit loppuva, jos ne siellä Oikeen intoutuvat töpeksimään...

    VastaaPoista