sunnuntai 20. lokakuuta 2013

III Carrera Popular San Fulgencio. 20.10.2013.



Tänää oli sitten tässä Uunon elämän jättöpuoliskolla vuorossa kilpaurheiluva. Kisahan oli nimeltänsä III Carrera Popular San Fulgencio.

Äkistää luulisi viisaampikin tai ihminen, että Se pijetää San Fulgencio nimisessä paikassa, vaan eipä pijettykään. No lähellä kuitenki ko. paikkaa.

Meitähän oli 7 hengen Caffilaisporukka, josta yli puolet juoksi ite kisan. Mikko tuli Uunon lähes kotiportilta hakemaa ja kyytipelin keula kohen kisapaikkaa.

Dorsaalijen jonotus ja siitä lämmittelemään....ilma oli nyt vähän aiempia viileempi, mut ei paljon. TARPEEKSI oli lämmintä.

Kympin lenkkihän juostiin kahtena lenkkinä, ja käynnistyslaukauksen jälkee tämisteltii kilsa jyrkkenevään alamäkeen.....mut siihen Se ilonpito Sitte monelta loppuki, ku maali ja lähtö oli samassa paikassa.

Onneksi sai hillittyä ittensä vähän siinä alkumyötäleessä, ja ekan kierroksen lopun ylämäetki jotenki sai könyttyä ylös.

Toisella kierroksella oli vielä alussa toinen Alicanten Apolana'n kahesta Uunon F-sarjan ukoista miun eellä, mut siinä alamäjen lopussa Uuno ja Uunon lumpijot sihtaili ohitte.

Sitte niitä ylämäkijä tuntu riittävän loputtomiin. Joka kavunkulman jälkee oli taas ylämäki hiivittävänä eessä.....kyllä ne Sitte loppu, ja maaliiki siitä vielä kirmasin nuorisijoukon mukana.

Kyllähän tuo lepo ja ehkä muutaman asteen viileempi keli selkeesti oli vähän vauhtija kohentannu. Keskivauhti 4:19 ja aika 43:19. Kilsat pikkasen yli kymppi. Uunon irvistely piisas kolmanteen sijaan omassa sarjassa, jossa ei kymmentäkään osanottajaa tainnu olla?

Caffin muukin porukka oli tyytyväisijä tuloksiinsa, ja Petri oli saannu itestänsä lähes kaiken irti....kiitos mukavista hetkistä, ja huoltojoukkueelle kanssa.

Muutama kuva TÄÄLLÄ.

Tulokset ilmaantuu varmaan TÄNNE.

Uunon pätkäraportti löytyy TÄÄLTÄ.


8 kommenttia:

  1. Onnittelut hyvästä juoksusta
    Isoja lahjuspusseja näytty jakavan siinäkin kisassa, liekkö ollut sisällä ihan uunon herkkuja, kanalientä ja puujyviä?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Olli....heh, jyviä ei pussissa ollu, mut litra sitä kananjalkalientä kyllä....taijan säästellä ne siulle ko sie niistä muistaakseni kovasti tykkäät.

    VastaaPoista
  3. No jos siellä pyörii kulkukissoja, niin paikallinen makkara kanaliemiseos toiminee edelleen karkottimena.
    Riitosaahan se kanaliemi on jääkaapissa pyörii viikkotolkulla-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneks on pyykkipoikia ni voipi rutistella nokan vähän niukemmalle, jos Oikeen iskee kananjalkaliemen himo. No taijan Kyl säästellä kaapissa oottelemaan siun tuloa, ja tekasen siitä Oikeen kunnon tulokurmeet ja pötsit sekalle heti kättelyssä...

      Poista
  4. Tää nyt mennee edellisen kertauksex, jotta onnee oekeen kovasti liehuletille vitriinin täytteestä ja kanaliemestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Retu....kananjalkalientä on nyt Kyl tarpeeksi, mut en poiskaan raatti heittää ku tuo Olli tuntuu siintä niin tykkääävän...ja pihalle muijen romppeijen sekkaan vielä kiuluja soppii.

      Poista
  5. Onnittelut täältäkin! Siellä on niitä kisoja niin paljon että ei saa Uuno pokaaleja lentokoneella Suomeen tuotua.

    VastaaPoista
  6. Kiitti Eka....ei nuijen kahen vingerporin kotiuttamisessa Viel ongelmaa oo, jos noilta markkinoilta malttaa pois pysytellä....

    VastaaPoista