tiistai 1. lokakuuta 2013

Murtajalla

Kova on ollu tänää Uunolla yritys setviä noita mahollisia kyytejä Alicanteen. Linja-auto EI maksa KU jotain 7-8 euroo, mut sillä EI perille pääse, vaan pitäs vaihtaa bussia kertaalleen, kun tuo lähtöpaikka EI OO ihan aseman vieressä vaan toisella puolella "kylää".

Talsimista tulis 5-7km ja harharetket päälle, ja aikaki tulee olemaa kortilla? No jos juoksis nuo "tissiliivit" päällä, vois ottaa mukkaan muutaman kympin ylimäärästä dinerooki ja hätätilassa pärähyttää pelipaikalle vaikka pirssikyyvillä siitä asemalta. Se saattas olla paras vaihtoehto.

Ehkä vielä pistäyvyn noijen kahen paikallisen urheiluseuran (CA Torrevieja ja CA Millenium Torrevieja) osotteissa kysymässä, josko niiltä olis sinne ketää lähössä, ni vois kysellä sieltäki kyytiä keskiviikkoaamuksi.

Sitte ois vielä se auton vuokrauski, mutta vuokraako NE päiväksi ja mihin hintaan ja lähtö on kuitenki aikasin ni pitääkö kaheksi päiväksi vuokrata. No setvimistähä tossa vielä piisaa. Alicantesta mänee 10 minuutin välein busseja San Juaniin, mutta en OO kartalta löytänny tarkkaa lähtöpaikkaa Eli Parque PAU5 Playa de San Juan.....No NYT oli tuo reittiki jo ilmaantunnu, ja lähtö ja maalipaikkaki on sitte selvillä...mainijota.

Seuraavasta linkistä pääsee siihe Alicanten kisasivulle:

http://www.grupobrotons.com/eventos/2013/carrera-fundesem/

Päivä rampattii keskustan katuja ja Rouva-Uuno pärähytti ittesä uimahommiin kesken talsimisen. Mie päivystelin romuja sen alkaa. Murtajalla käytii myös aaltoja kattomassa. Siintä löytyy raportti vanhasta paikadts Eli:

https://skydrive.live.com/redir?resid=766F09BA4CC4EA66!2350&authkey=!AL_TQUJX__5HOGg

2 kommenttia:

  1. Ainakin viiden viikon auton vuokra oli tosi edullinen, vähän yli 6 € tuli päivähinnaksi. En osaa sanoa paljonko kallistuu jos päiväksi tai kahdeksi vuokraa. Täältä vuokrasin http://www.rentalcars.com/

    Kyllähän Uunon kisoihin pitää mennä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Eka vinkistä....käyn vielä tuossa Habanerasin lähellä olevassa Gold Carin toimistossa uunoilemassa.....heh....toisaalta tuo linja-autoillameno yrityskin kiehtosi kovasti.....sais uunoilla oikeen tosissaan....tsempit sinne!

    VastaaPoista