tiistai 7. toukokuuta 2013

Ei ollu tuuri



Tänää EI ollu tuuri oikeen myötämielinen Uunon turaamisille. Se perhanan kateissa oleva viemäri EI meinannu löytyvä millään. Piti kaivaa koko saunakämpän etuosa ojalle.

Tuskasaa oli kuokkija kivistä ja juurekasta maata lapijopelillä. No kylhän se sieltä lopuks löyty, mut vieläki on homma "vaiheessa".

Vaikka toisaalta ihan Sama. Eihän se ihminen eikä Uunokaan saa kaikkea valmiiksi kun jo aika loppuu. Jonnenjoutavia vouhotuksia täällä tehhää ja turhuuven ojia ja viemäreitä tongitaan.

Usijamman tunnin "kaivinkoneen kuljettamisen" ja rautakangen heiluttamisen jälkeen vetasin vielä päivän päätteeksi juoksuvermeet päälle ja venhon vesille.

Tarkotuksena oli taas vejellä tiukemmalla vauhilla. Aamulla muutaman kilsan velttoilin. Homma alko kovaan vastatuuleen, mutta hyvän loppuvedon ansiosta sain keskivauhista nipistettyä muutaman sekunnin verrattuna toissailtaseen. NYT 9 kilsan keskivauhiksi tuli 4:36.

Lauvantaina sitte kisataan Lieksassa Pokron lenkki, muistaakseni jotaki 9 kilsan matka?

Semmosta sättää tänään....

2 kommenttia:

  1. No oisitpa kysynyt minulta, viime kerralla etsimme myös sitä viemäriä pitkään ja painoin paikan mieleeni mutta en minnekään ylös koska luulimme että seuraava tonkiminen on sitten perillisten (vävypoikien) vuoro. Mutta hyväähän se liikunta teki Sinullekin

    VastaaPoista
  2. Joo, Hanuristi ei ollu ihan varma kummalla puolella Se on ja oletin, ettei sitä enää muutkaan vanhukset muista.....no liikunta teki terää ja "hermo" lepäs....heh-heh. No kylhän Se sieltä tämäki lopulta käyty....ja tuleepahan samalla nyt oikastuva tuo pihan tasanne....
    hyvää kesää.

    VastaaPoista