sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kesäkauven avajaiset

Eile vieteltii "kesäkauven avajaisija" haitarinsoittajan mökillä tuossa naapurissa. Hyvin soitti koko illan Tän aamun puolelle.

Aamulla oli tarttivaikeuksija ja sain aamulenkin sovitettua taas kaatosateeseen. Heti ku mantereen rantaa venhon keula karahti, alko satamaa ja koko puolen tunnin lenkin ajan losotti välillä aika rapijastikin. Sitte ku lenkin sain heitettyä ja vaihtelin ruunalla kuivikkeita ylleni, saje loppu ja alko aurinko pilkistelemää..

Iltapäivällä Sitte tiukempi 9 kilsan puristus ja tavotekeskivauhti alitettii komijasti ja sain sille arvon 4:38.

Semmosta sättää täällä, nyt jo jäättömällä saarella....

Ps. Kansanratijosta sain mainijon idean varkaijen varalle: Vanhaan kassiin, joita Uunolla on kaikki kaapit täys kusella täytetty konjakkipullo ja Se roikkumaan pyörän sarveen varkaijen varalle. Kassit saapi varmaan mukavasti kierrätykseen....

2 kommenttia:

  1. Nuo helepotushuohnen ovet ovat kyllä ylivertasen hienot.

    VastaaPoista
  2. No tuhon ajankäyttöön mikä niijen rustaamiseen on männy ois poyänny jo aikaseksi saaha marmoriset ja vaikka ois timantista hionnu. Valmis ei oo vieläkään kokonaan. Tulee aina joku muu rojekti ja homma jääpi kesken.....no eihän täällä ihmine eikä Uunokaa maalimaa valmiiksi saa, ennenku kuukahtaa. Aamu täysin aurinkoinen ja pilvetön...kyl Se kesä jo täl viikon tulee...terveisijä.

    VastaaPoista