sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Villin lenkki, Orimattila su 21.04.2013, tulokset, kuvia

Joo, sinne Orikylään hyökkäilin heti ku silmäni auki sain. Keli oli mahtava, aurinko paisteli ja yön pakkaset väisty nopeesti ja lämpötila +8, tuulta 2m/s. Olin kisapaikalla lähes ekana jo pikkusen jälkee ysin.

"Uunon normaalien" valmistautumisrituaalijen jälkee tarttiviivoille täyvessä kesäkisavarustuksessa.

Alun koitin ottaa rauhallisesti, mutta keskivauhtilukemat oli jokunen sekuntti yli neljän ku kelloo muutaman kerran kyttäilin. "Kaksoisveljeni Marttinen" ja Auvo Kouvo veteli alun miuta paljo ripijämmin. Siinä Sitte ohittelin ripijämmi lähteneitä ja jossaki 2 kilsan jälkee sain kaksoisveljen kiinne ja 4 hengen juoksijarykelmän.

Velipoika alko jäämää niijen joukosta, mut mie koitin vielä roikotella takalauvasta kiinne pitämällä.

Puolenvälin keskivauhti oli 4.07 ja vielä roikuin rykelmässä. Auvoki oli mukavasti vielä "näkösällä".

Sitte rykelmästä alko irtaantumaa toine naispuoline juoksija, eikä muita ollu seurailemaa.

Pikkuse Sitte rykelmän keskivauhti hiipu, mut vaan ihan pikkusen. Uunoki siinä sätkytteli mukavasti ihan loppuun asti ja keskivauhiksi tuli 4:11, mikä on espanjan pikkusen lyhkäsemmän pyrähyksen keskivauhtija 8 sekunttija nopijampi. Erittäin tyytyväine oon ommaan sätkyttelyyni.

Kuuskymppisten sarjassa oli nyt kovija mänijöitä: Markku Paukkonen (1.), Kauko Kuningas (2.), Heimo Kärkkäinen (3.) ja Auvo Kouvoa ja Lauri Olli-Tervoo unohtamatta, jotka Uunon etupuolella kipittivät.

Uunon oma ajanotto osotteli loppuaikaa 34:34, ja sillä ajalla oltii korkeentaan kuuventena?( Viralline aika oli 34:28, edellä oli vielä Eino Lång, Eli Uuno oli sarjan 7.)

Tulokset laitan TÄHÄN, kun ne ilmaantuu.

Muutama kuva löytyy allaolevasta linkistä:
https://skydrive.live.com/redir?resid=766F09BA4CC4EA66!1089&authkey=!ALII6RaiLNAbCMs

4 kommenttia:

  1. Alkaa mennä pikajuoksun puolelle noilla vauhdeilla.

    VastaaPoista
  2. Heh....no Uunolla ei sitä pelkoo tunnu kuitenkaan vielä olevan. Hyvin kuminki kulki ja kisaviilis mainijo.

    VastaaPoista
  3. Hienoa Uuno! Sörsselin korkeanpaikanleiri on auttanut huippu-urheilijaa selvästi. Faniosastokin pyöri korkialla koko viikonlopun, mutta olo on jostain syystä hieman pehmeä. Pohjakunnossa saattaa tosin olla jotain säädettävää...mutta peruskunto pitäisi kyllä olla ihan sopivalla. Onnea menestyksestä toivottaa Paukku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos "Pate"...kätöset karhiana ja persukset tikuilla oli hyvä pyyhältää mänemää siellä toisten perässä...tänää jatku kattoreeni. Aamulla tosin sorruin matalamman paikan hölkkäilyyn, tosin vaan vähäksi aikaa. Koitahan jaksella siellä "orjaleirilläkin" ja pitää saappaat jalassa. Ne kintuissa on Sitte joskus kasikymppisenä hyvä rojahtaa nurin....heh.

      Poista