torstai 11. huhtikuuta 2013

Tsiisus kraist

Lintu lomalla......

Eilehän mie iltapäiväl koitin lenkillä pijellä vähä kovempaa kyytijä ja lähin tuonne rantapulevartille kiihyttelemää.

Siinähän Sitte koko liki 10 metrin levyine baana näytti eestä tukkiutuvan lähes kokonaan 6-7 hengen nuorisobodariporukan toimesta.
Mie en siinä Kyl ruvennu yhtää jarrailemaa, vaan ajattelin että vaikka massalla hävitää rapijasti ni sen nyt korvaa liike-energia.

No tuli siihe rykelmää kuitenki Uunon mentävä aukko ja siitä sihtasin lävitte kyrmyniskojen.
Synty porukkaan kovasti liikettä ja ääntä ja reunimmaine kiljasi, että "TSIISUS KRAIST".

Kovaa mölyä alko niijen kaikkijen suusta vuotamaa ja Yks lähti Uunon perrään kipittämmää.

Senverta Uunon kisahenki ja pääs irti, että mie lisäsin vauhtii melkeen tappiin ja oottelin, että vielä yhen vaihteen lissään, jos tarve vaatii...no ei onneks vaatinnu, vaan potaripoika jätti alottamansa leikin kesken ja Uuno pääs jatkamaa nylkytystänsä pikkusen rauhallisemmi.

Tänää heräsin ennen auringonousuva ja keykäset kisaromppeet niskoille ja vetelemään Maspalomasin kanavanvarsille ripijämpivauhtista.

Eilen iltasen yhteen venytetyn "iltakisan" aiheuttaman väsymyksen sai karisteltua kropasta jo ekan kilsan aikana ja meno rupes maittamaan.

Puolipimmeessä oli hyvä piehtaroija ja vejätellä tikkusuoraa kanavan kuvetta lähes itekseen. Vetelin toista kuvetta ja Sitte viimeisen sillan ylitte ja toista reunaa takasin Huvipuiston lähellä olevalle sillalle ja taas takasin.

Nytte ei kääkkä kyykähtänny vaan homma ja ukkoki pysy mukavasti kasassa. Viimesen kilsan vauhti ennen mörskää oli 4:16 ja reilun 13 kilsan keskivauhti oli 4:36.....

Uunohan näyttäsi kuntoutuvan? ....ja takuuvarmasti vanhenevan käsiin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti