keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Perslandijan pakkasilla

Meijän parvekeen vakituinen vieras.........

Eiline päivä mäni vielä pikkusen "epäillessä" omaa juoksukykyä, mutta kävelyä tuli tarpeellinen määrä...reilut 3,5 tuntija. Kyllä sekin ketaroihin otti, vaikka pumppuosaston kierrokset ei siinä ylätasolle noussukkaan.

Myöhän jaloteltii rantaa pitkin Maspalomasin majakalle ja siitä vielä pari kilsaa eteenpäinki.

Maspalomasinpuoleisella rannalla nuo miespuoliset henkilöt on edelleen kovasti ystävällisiä toisillensa....käjestä piteleevät kiinne toisijansa ja käsikynkässä viilettävät. Rahaa siellä suunnalla olevilla ei ylenmäärin liene, kun vaatteisiinkaan niitä ei riitä minkään vertaa, mut eihän täällä niitä rättilöitä sillee niskoilla tarvikkaa ku PERSLADIJAN PAKKASILLA.

Tänää jo Sitte kävin ekaks auringonnousun aikoihi kattelemassa rannalla keltasen kuulan nousua ja Sitte Rouva-Uunon kanssa hiiviskelemässä rannalla vajaan tunnin ennen aamun palottelua.

Lenssupäivinä oli aikaa luveksia ja pari kirjaa on lopeteltu ja kolmas aloteltu. Eka oli jonkin Cookin "Kuoleman ruhtinas" ja toka Karin Fossumin "Evan katse". Jälkimmäinen oli parempi, vaikka ruumismäärä jäi kahteen. Ekassa niitä tais syntyä melkonen läjä eli parikymmentä...

Semmosta täällä....ja sopivan lämpöstä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti