perjantai 24. maaliskuuta 2023

Terremoto herätti...hui.

Meinas hetkauttaa hetekalta lattijalle, ko Terremoto murahti just ku oli jo sikiässä unessa. Voimakkuus oli 3,4 Richteriä, ja kelloaika 23:48 (Local time). 

No nyt se heitti vissii valvontakoneiston päälle, eikä se huomiselle hyvää seuraa.

Huomennahan pitäs kipasta Q-saluunassa nahkaa näyttämässä. Näyttää siltä, että ei tuu pantterintuurausbisneksistäkää mittää, ku nuo kortisoonipastillit ja -vaksit ei plänttejä tummemmaksi ainakaan saa, vaan niillä näkyy olevan pläntteihin päinvastane vaikutus. Kohtahan ne näyttää häviävän käsiin koko hyvät pläntit...

Mie taijan keitellä kahvit, ja katella mitä se runko ja pläntit siitä tuumaa. Mie tuumaan nyt kyl sitä, että huomenna oon ainaki silmät ristissä Q-saluunassa, ja ehkä jalatkin?

Laitan tähä vielä yhen kuvan iltapäivän pyöräretkeltä keskustan hulinoissa. Aamupäivälläki oli hikiliikuntaa reilun 11km:n verran.


2 kommenttia:

  1. Terramoto vierailee Torrenseuduilla ahkeraan, mutta onneksi niin vaatimattomin täräyksin että korkeintaan laatat seinistä tippuu...
    Minut herätti hyvissäajoin, niinkuin tavallisestikkin, nukkumiskyvyn puute, heräilin ennen kahta kahvinkeittoon,
    Taas saa päivän notkua tajunnan rajamailla, unta ei saa, mutta pysyasennossa tai makuuasennossa silmätkiinni oleskellen päivä taas menee, mutta uni ei silmään tule vaikka kuinka yrittää.
    Kuntosalikin avautuu vasta viideltä, sinne suunnistan seuraavaksi, vaikka mitään ei siellä jaksa tehdä, ei rauta liiku, kun lihasten hermotus ei pelaa.
    Ja kipujakin on pitkin kehoa...
    Mutta on teillä mukavat ilmat siellä.. Meillä täällä Roissa tällähetkellä -21 astetta Kittilänkorkeuksilla yli -35 asteen lukemia näyttää Foreca.

    VastaaPoista
  2. Ei siellä taija kaksiset kelit olla. Kyllä se moto herätti monet viimeyönä. Saluunareissu mäni sillee niinku vähän arvelinkin tuon Seguritas virman taholta, eli persuksilleen. Ei taija enää piikissä olla varoja mistä Uunon plänttitautia kustannettasi? Kohtahan se tulee sinnekki kuitenki jo kesä, kärpäset ja ITIKAT...ja lystii piisaa. T.uuno

    VastaaPoista