sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Viimene revisio

Tässä on kuva tämän päivän tilanteesta Uunon kolmannesta ja viimesestä kolhoosikokeilun terassin revisiointivaiheesta. Vettä ja räntää losotti kovalla tuulella, kun niskat kyömyssä, ja tappiomieliala päällä jatkoin syksyllä aloittamaani "terassirevisiointia", rukkaset läpimärkinä.

Kovasti oon tehnny töitä tän aikasemmin miulle mielusan paikan ja terassinkin eteen. Miunki silmät alko vihdoin kuitenkin avautumaan muutama kesä sitten, ku kiikuin tuolla toisella saunalla kattopeltejä vaihtamassa poikani kanssa, ihan vaan silkasta auttamisen halusta, vaikka miulla ei sinne mitään muuta intressiä ollu.

Juuri kun sain terassini toisen revision valmiiksi, piti alottaa heti tää kolmas noijen silmien avautumisten takia. Ykkösrevisiossa kaiteet oli paksuista tukeista. Toisessa revisiossahan kaideristikot on tehty pyörösahalla neljän tuuman laudasta halkastuista rimoista.

Tässä viimesessä revisiossa on tarkotus yrittää taikatemppua, jossa yritän taikoa koko terassin näkymättömäksi. Terassin jälkeen yritän samaa taikatemppua muullekin omalle omaisuudelleni. Saa nähä onnistuuko tuo taikominen. Oma arvaus on, että onnistuu, jos pysyn terveenä.

En voi sanoa, että mielellään tätä hommaa teen... Päinvastoin, jos suoraan sanosin asian, ni kirjoittaisin, että vituttaa ja raskaasti, mutta sitä en aio tähän kuitenkaan kirjoittaa.

Oishan tän viimesen revision voinnu jättää tekemättäki, mutta lukuisista kyselyistäni huolimatta kukaan ei korviansa lotkauttanut edes nimellisiin korvauksiin eikä muihinkaan laillisuusasioita koskeviin kysmyksiini. Nyt on mentävä tälleen, ja peruuttelu ei oo enää mahollista. Työtähän tää vaan on.

Tässä oli toinen revisio valmis. Oisin ollu ite taipuvainen jättämään tän vaiheen voimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti