lauantai 4. huhtikuuta 2020

Kolme joutsenta ja koronakopat

Kuvassa on kolme joutsenta...Hannu, Kerttu, ja joku kolmas? Heh..."mainio" kuvan laatu johtuu kovasta zoomauksesta, ja muusta "laatukameran" luksuksesta.

Härskiksi mänee homma noijen kaikkien Koronavekottimienkin kanssa, ja muutenkin. Eniten tarjoava voipi lehtitietojen mukkaan ostella isolla rahalla jo muille myytyjä lähetyksiä, ja pysäytellä niitä, jos omijen läänitysten sisälle kuljetukset kauttakulkuliikenteessä eksyyvät.

Kyllähän tää Korona-"viirus" nyt näytti, miten kaukana toisen suu on omaan suuhun verrattuna, ja miten suuret syövät pienemmät, ja rikkaat köyhemmät.

Tiukan paikan tullen ei apua ole muilta saatavilla, ja parasta on luottaa vain omiin kykyihin ja apuihin. Karvas asia Uunollekin hyväksyä, mutta niin se elämä on minnuu opettannu. Uunolla se ei tarkota, että en lähimmäisiä, tuntemattomiakin semmosia yrittäsi auttaa, mutta toisten avun varaan en omia toimiani enää laske minkään vertaa.

Rumppi ei Koronakoppaa käytä, ja antelee vaan suosituksia, mikä maksaa, ja on maksannu USA:lle maltahia. Tuosta Suomen itäpuolisen valtijon tilanteesta ei perinteiseisesti mitään tiijetä, enneku joku räjähtää, niinku Sernopiilissä kävi...ja sitte se on jo ihan liijan myöhästä.

2 kommenttia:

  1. Vaan sinulla Uuno ei liene hätiä kuonokoppien suhteen, joko on tuotantolaitos pystyssä ja tilauskirjat täynnä? Nyt olis kysyntää.

    VastaaPoista
  2. Ei oo, omatarvekoppia on tarpeellinen määrä, mutta teollisen tuotannon alkuvaiheet oli yllättävän hankalat, mutta eka tilaus oli tuottosa. Kymmenkertanen hinta alkulaskelmista oli mukava ylläri...

    VastaaPoista