keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Nyt nyppii!

Uunolta mäni nyt tän Karunan kanssa hyvät pisnekset taas päin takalauvotusta. Öilen vai oliko tänä päivänä Rumpetistin maassa öljyn hinta männy alle nollan.... Ois ollu kyl hyvä sauma kerätä kaikki omat ja muutkin kiulut ja "vesselit" täyteen öljyvä, ja siitä ois vielä maksunki saannu... Mitä enempi otit, sitä enempi siulle maksettii taaloja

Merkillistä on välillä tää pisnesmaalima, ja Uuno ei meinaa millään perässä, eikä rattailla pysyy. Nytteki kyl vuntsin tosissani ja hartaasti edullista kyytiä "Rumplantijaan".

Joku pyöräilijä oli muistaakseni joskus polkennu noin sata kilsaa polkulentokoneella ihan tyynellä kelillä meren päällä.

Sillä tyylillä ei kuitenkaan taijeta tuotakaan matkaa suoritella...Uuno ei oo pyöräilijä, ja vastatuuliki saattaa yllättää, ja Perslantijasta on tuota paljo pitempi matka Rumplantijaan.

Tuo homma nyt kovasti nyppii, ja joku ötökkä oli myös nyppinny Uunon käsivarret reijille. Oliko se puussa elävä tiainen, vai joku muu? Se jäänee epäselväksi, kun nuo netin mallipistoskuvat oli niin epäselviä.

Illalla käytii myöhään saunassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti