maanantai 28. lokakuuta 2019

Hoo-häkkimiehen ja Uunon tuska

Yhtä tuskasaa on ollu Uunolla tuo kisoihin ilmottautumisten tekeminen, kun oli tuo Hoo-häkkimiehen nimmarin kirjotus Benejuzarissa. Hikistä hommaa oli molemmat...vaikka Uunon ei noita ilmottautumisia umpirikoissa tarvinnu turatakkaan.

Piti olla ens viikonlopuksi tarjolla vaikka kuinka paljon kisoja, mutta ei kannattasi noita kisailmotuksia viime metreille jättää, jos hinkuaa osallistua kisoihin.

Pari mielenkiintosta mäni nyt sivu suun. Los Alcatzaresissa ois ollu tarjolla puolimaratonia ja ois löytynny myös Uuunosarjaki (M65) kisasta, mutta ilmottautumien ois pitänny tehä jo aikapäiviä sitten. Sama homma oli tuon Alicantesta Santa Polaan juostavan parinkympin kisan kanssa. Sekopäissäni sinne kyl kirjotin kyselyn, mutta kun koko päivään ei vastausta kuulunnu alotin ilmottautumisen San Javierin vitoselle.

Se oli tuskasa turaus, ja Uunon huulien välistä pääs ilmoille julkasukelvotontaki tekstiä työn lomassa. Melkonen määrä on noita kisailmotuksia tullu viime vuosina jo tehtyä, mutta mikään ei välttämättä oo itestäänselvyys ja noissa nettilanketeissa on kyllä tarpeellinen määrä muuttujia, eikä vanhoilla menetelmillä hommaa saa välttämättä hoijettua.

Hommahan piti tehä tuolta Lineasalidan kautta. On sieltäkin noita ilmottautumisia muistaakseni tehty, mutta nyt tyssäsi heti alkumetreillä. Kysy ekaks DNI: tä. No passista sen numeron löytää, jos ei NIE numeroo oo, mutta sen jälkee rupes vekotin kyselemää Contrasenjaa....eli salasanaa.

No kyllähän miulla salasanoja piisaa ottalohkojeni täyveltä, mutta tähän sopivaa ei löytynny, ja kisata jos meinaat, ni lanketti on saatava täytettyy. No sitte sivun loppuun, jossa oli ohjeet sivustolle "lyöttäytymiseksi", ja lista sinne annettavia tietoja, jonka jälkeen sähköpostiin kilahtaa viesti ja siihen on sitte vastattava.

No silleehä mie sitte yrittelin, mutta puhelinnumeron anniskelu ei onnistunnu, ku vaatimus oli, että yheksä numeroo vaan hyväksytään....heh...jätin yhen numeron omasta puhelinnumerostani pois...sitte onnistu. Siihe on sitte hyvä jonkun yrittää soitella...varmaan onnistuu...heh.

Tässä vaiheessa piti pitää pieni kahvitauko, kun kuuppani oli jo niin punanen ja kiukkunen, että jatkaminen ois ollu henkisesti mahottomuus. Kahvimotillisen jälkee sitte jatkoin homman loppuun, ja sain itteni ilmotettuu kisaan. Tutun tuskainen oli viilis tän kuuppaa raastavan hikisen työn jäliltä.

Huomenna kyllä ilmotan pariin muuhunkin itteni ja kolleegan kanssa, joka toivottavasti saa hommansa järjestettyy hyvälle mallille.

2 kommenttia:

 1. Moi
  Suunnitelman mukaan sain varaukset, Alicantessa Ti. 19.11 klo 19:55, jos eivät muuta aikatauluja, myöhästele tai konkkaa.
  On se Espanjan kisailmoittautuminen tarkempaa kun Suomessa, tarvitaan kaikki mahdolliset tiedot aina passinnumeroa myöten, ja aina ei nekään riitä pitää keksiä omastapäästä lisää, kun ovat päättäneet ettei kukaan niin pitkää puhelinnumeroa tai passinnumeroa jaksa kantaa.
  Pystyyköhän Espanjassa edes osalistumaan kisaan jos ei omista puhelinta tai sähköpostiosoitetta?
  Ja toinen seikka, ei suomessa juoksuihin ole semmoista tunkua että viikkoja ennen jo ilmoittautuminen sulkeutuu eikä kisailijoita lisää oteta, kun kaduille sopiva määrä on jo täynnä.
  Onhan noita rannalleruikuttajaksi jääntejä omallakohdallakin sattunut.
  Suomessa kun kisan järjestää, jo muutamankymmenen puolipakolla mukaansaanti on jo hyväsuoritus.
  Tänään sitten ohjelmassani on katkera matka, tuntuu varmaan tuo 2,5 kilometrin matka tuskallisemmalta kun yksikään maraton.

  VastaaPoista
 2. Näinhän se on. Koita siitä karkerasta ja selvitä...heh tai sitte kuppilan kautta.

  VastaaPoista