perjantai 31. toukokuuta 2019

Lapinjärven ympärijuoksu. 30.5.2019

Lähtörynnistys

Ois voinnu jo yrittää Lapinjärvellä katkasta tän kisapaaston, joka on jatkunnu maaliskuusta lähtien, mutta Rusinante on nyt kesän jälkikasvuston käytössä, ja sopivaa kyytiä ei löytynny, ni päätin sitte turvautua mankelikyytiin.

Reilun 43km:n vastatuuleen mankeloinnin jälkeen suurimmat juoksuhimot oli haihtunnu, joten keskityin kisakahvien, -pullien ja -makkaroijen syöntiin. Ensi viikon tiistaina sitten on tarkotus lönkötellä Tuppukylässä, Mikkelin kupeessa lappu etumuksessa, jos ei mitään estettä juoksemiselle ilmaannu.

Nuorisosarjojen seremoniaa...

Ilmahan oli aurinkoinen, mutta vastatuuli pakotti Uunon vetasemaan jo Korian suoralla ylimääräsen "hätävarapuseron" verryttelypuvun päälle. Sitte vaatetus oli sopiva. Kympin välein toppasin kurnuttelemaa  juomaa. Perille pääsin kahen tunnin ja kolmen vartin mankeloinnin päätteeksi.

Joskus 30 vuotta sitten oon juossu muutamia kertoja tän kisan lävitte. Muistikuvia reitistä ei juuri itellä enää oo, mutta reitti lienee vaativahko?

Janne ilosena maalissa.

Sakkaran Janne saapu ekana lenkiltä maaliin hymyssä suin. Perhe Sakkara olis kova sana myös perhe-sarjassa, jos semmone sarja olis ollu. Mira lupautu juoksemaan myös Uuno-joukkueessa, joten naisjoukkue on taas kokonaisuudessaan koossa.

Toisena maaliin juoksi Arto Peltola, ja kolmantena Tapio Vuorela.

Arto Peltola maalisuoralla.

Vuorelan Tapsa maalissa.

Neljäntenä maaliin juossut Ali Maqsood oli johtanut kisaa, mutta harhautunut reitiltä, ja lisäksi venähdyttänyt nilkkansa. Harmi homma. Ali on myös mahdollinen Uunojoukkueessa juoksija, mutta homma on enempi ku epävarmaa nyt tuon nilkan vuoksi. Nilkaa jäähyteltiin hetkonen maaliintulon jälkeen.

Haaralan Pete lupautu myös juoksemaan Uunojoukkueessa, mikäli ei työvuorot sotke osallistumista....selviää pikapuolin.

Hanna Lyyra ja Virve Kohtaniemi osallistuivat myös kisaan. Harmi ku ei juttelemaan päästy. Uuno kun ei muista muutaman kerran tapaamisen jälkeen henkilöitä....heh....Pekka Kouvo oli jo aiemmin Kouvolan Puolikkaan jälkeen lupautunut juoksemaan Uunojoukkueessa, ja kyselin nyt toistamiseen. Sama vastaus edelleen...heh...osallistun.

Seija Nurmi, Aulis Kilpeläinen ja Klaus Sjöblom ovat tuttua väkeä juoksukisoissa. Niin myös täällä.

Kilpeläisen Aulis ei esittelyitä kaivanne.

Ilma oli ihan mahtava, ja mukavan näköstä muutenki maalialueella. Mie siitä sitte nakkasin repun selkääni, ja alotin mankeloinnin kohti Kouvolaa. Nyt myötätuuleen paluumatkaan mäni tunti vähemmin kun tulomankelointiin.

Mikäki Ali, eikä Petekään pääse Kymijokiviestiin osallistumaan, hoijetaan homma tällä "kalustolla". Ykkösjoukkueesta varmaan löytyy halukkaita kahdenkin osuuden hoitelemiseen?

Näillä männään, vaikka välillä joutuu joskus meinaamaankin.

Tulokset löytyy Peten Puolikas- sivustolta TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti