sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Kouvolan Puolimaraton ja Kymppi. 25.5.2019

Kouvolan Puolimaratonin lähtö. Oikialla oleva Tapsa otti ohjat käsiin heti alkumetreiltä lähtien.

Käväsin lauantaina sajetta pitelemässä, ja haistelemassa Kouvolan Puolimaratonin ja Kympin henkeä. Mukavalta haisi, vaikka keli oli kisan historiassa ekan kerran vähän kostea. No tuskin tuo juoksijoita suuremmin haittasi. Katsojia ehkä paljon enemmin?

Kouvolan keskustassahan on myös yli koko viikonvaihteen kestävät Suurmarkkinat. Ilmahan on aina näillä leveysasteilla suuri riskitekijä kaikenmoiselle kinkeritoiminnalle, ja nytkin sade verotti varmasti markkinoidenkin kävijämäärää.

Puolimaran ja Kympin lähtöpaikat oli eripaikoissa, ja mie kattelin pitemmän matkan löhtöä. Mukava ois ollu iteki ola lähtöviivalla, mutta viimevuosina on Uunon riesat lissääntymään päin, ja useimmiten joutuu olemaan katsomon puolella, niinku nytkin.

Osa vanhoista ratsukoista kuitenkin vielä jaksaa, ja keulilla tätä joukkoo laukkoi Koson Heikki. Nyt Puolimaratonilla 1:46:26 ja M60 sarjan voitto. Kytömäen Pekka oli kakkosena 1:48:50. Alf Cederlund samassa sarjassa neljäntenä vähän yli kahen tunnin ajalla.

Yleisessä sarjassa keulilla oli edelleen juoksuaan parantava Vuorelan Tapsa ajalla 1:29:57. Sarjan viidentenä Paavo "Juhan Poika" Forsberg. Vieläkin muistelen lämmöllä Juhan ja Uunon matkaa Ateenan maratonille vuosituhannen alussa, jossa tippa linssissä vuosikymmenen juoksutauvon jälkeen konttailtiin maaliin Panatinaikos- stadionille.

M50- sarjasss sijalle 5. juoksi Sorsan Mika. Veikko niemi kahdeksas 1:49:12 ajalla.

Kuntosarjassa neljänneksi ajan 1:44:18 juossut Pekka Kouvo lupautu juoksemaan Kymijokiviestissä Uunojoukkueessa....Kiitos avusta!

Yleisen 10km voitti LUM:in Sami Turkulainen 35:01. Kakkoseksi juossut Tuomas Mansikka 35:17 harmitteli, ettei voi osallistua Kymijokiviestiin, mutta lupautu "postituslistalle". Kiitos! Katajamäen Esa oli sarjan viides 41:13.

Mari juoksi mukavasti uuden ennätyksensä 45:43 ollen nyt neljäntenä 10km:n kuntosarjassa, ja valmentaja-Veke sijalla 7. ajalla 48:40. "Papu" ei nyt juossu pikku vaivojen takia, vaan säästeli jalkoja tuleviin rynnistyksiin. Kiitokset koko kolmikolle!

Uunon vilmihommat mäni taas pipariksi, kun sipasunäyttöö oli ilmeisesti taskussa hivelty vääristä paikoista, ja kaikki asetukset oli päin perälauvotusta, ja lähes kaikki kuvat sen mukasia....heh...mustan puhuvia, joista ei mitään selvää saannu.

Onnea voittajille ja kaikille juoksijoille, sekä järjestäjille kans!

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti