torstai 16. elokuuta 2018

Lykästää



Nyt on alkannu Uunoo taas lykästämää vähän joka päivä. Tineroita ja muuta mukavaa uutista tunkee oven pielistä ja vuotavien karmien rakosista sissää oikeen urakalla.

Pari päivää sitte Jutta lähetti miulle tekstiviestin, jossa luki, että ovat miulle yrittäneet soitella ja että on "hyviä uutisia", perässä oli oudohko nettiosoite. Harmi juttu, ku on ollu nyt kiirettä, eikä oo joutannu mitään likkailemaan, ja toine juttu on se, että en ketään Jutta-nimistä henkilöö tunne, eikä miulle kukkaa oo soitellutkaan edes. Yleensä tämmöset hyvät uutiset tietää loppujen lopuksi tineroijen lompuukista katoamista. No ootellaa tän asian suhteen lisäkontakteja.

Toinen ihan mahtavan hyvä uutinen oli se, että Richard otti minuun myös yhteyttä. Richard on asianajaja Yhdistyneestä Kuningaskunnasta. Miulla sattuu olemaan sama sukunimi, ku jossakin kuukahtaneella henkilöllä, ja tuolla kuukahtaneella henkilöllä oli suuret rahavarat, mutta ei perillisiä ollenkaan. Richard päätti perinnön antaa miulle. Pitäs ottaa yhteyttä nyt sinnepäin.....heh ja homma on kuulemma ihan laillista meininkiä.

Richard vaikuttaa rehelliseltä mieheltä, ku vaivautu minuun ottamaan yhteyttä ja kartuttamaan Uunon nirkosia tinerokasoja ylimääräsellä perinnöllä. Olettasin kuitenki, että perintöö en ihan ilmasiksi saa, vaan joitakin kuluja joutuu maksamaan, mutta varmasti kannattaa muutama tonni maksaakin, jos perintö on suuri, niinku Richard sano.

Ihan mahtavaa, ku tällee Uunoo alko lykästelemään.


5 kommenttia:

  1. Mahoton laksi käy Uunolla noiden perintöjen suhteen. Aiemmin taisi Nikeriasta olla tulossa Kuukerin Nellin perintöpotti ja nyt on kuningaskunnasta tulossa taas lisää tuohta tilille. Pienethän noissa ovat toimituskulut lopulliseen pottiin nähden, joten muista maksaa ajoissa.
    Huomenna Pate starttaa lapioinnin jälkeen mökkeilemään. Meiltä jäi vissiin tän vuoden gaalailta pitämättä?

    VastaaPoista
  2. Hyvin on juu alkannu "kortti kääntymää" nuijen perintöjen kanssa, vaikka "kassa" ei oo vielä kilissykkää, mutta oottelen innokkaasti sitä tulossa olevan uuven perinnön "tineromäärän" suuruutta. Nelli teki oharit, eikä toimittannu lupaamijaan tineroita, vaikka mie kerkisin makslNo ei heitetä vielä kirvestä kaivoon sen gaalankaan suhteen, vaikka ko. huvialuveella saattaa hetekat alta nykysin hävitäkin. Katellaa keritääkö? Onnea sinne lannan laijointiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...lähti kesken "nypläyksen...nii kerkisin Nellille lähetellä reilun viistonnia kaikenmaaliman kuluihin, mutta tää Richard tuntuu olevan luotettavaa tyyppuä, ja onhan se asianajajakin kaiken lisäks!!

      Poista
  3. Olikos tämä kuningaskunnan kupsahtanut niitä viimeisiä Cottoneita, kun pitää nimiperillisiä ja täältä asti hakea?
    Arvelee Pate?

    VastaaPoista
  4. Varmaan oli..Jerryhän jo kyykähti monta kymmentä vuotta sitten. Kuningaskunnassa mänee ilmeisesti melko mukavasti tuon Rexitti-äänestyksen jälkeen ku ylimääräsiä puntalappusia pelkän sukunimen perusteella jo jaetaan? Mietiskelee Uuno.

    VastaaPoista